Τρίτη 15/6/2021

Μήνυμα του 112 για τη φωτιά στη χωματερή της Φυλής: «Κλείστε πόρτες και παράθυρα» – Φωτιά και στον Ασπρόπυργο!

Η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ του Σαββάτου στη χωματερή του Δήμου Φυλής, στα Άνω Λιόσια, προκάλεσε την αντίδραση της ΓΓΠΠ η οποία ενεργοποίησε το 112 στέλνοντας μήνυμα στους κατοίκους της περιοχής να κλείσουν τα παράθυρα και τις πόρτες και να αποφύγουν τις μετακινήσεις, λόγω των επικίνδυνων καπνών από την πυρκαγιά στον ΧΥΤΑ.

Οι καπνοί από τη φωτιά είναι ορατοί σε πολλά σημεία του λεκανοπεδίου. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, στο σημείο επιχειρούν 4 οχήματα με 12 πυροσβέστες.

*φωτό από το protothema.gr

Φωτιά και σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στον Ασπρόπυργο!

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Αττικής Γιάννης Πρωτούλης επικοινώνησε με τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία κατάσβεσης της νέας πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε ταυτόχρονα στο χώρο της χωματερής και σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στην περιοχή του Ασπροπύργου.

Όπως σημειώνει η Λαϊκή Συσπείρωση, «είναι το δέκατο τέταρτο (!) εργοστάσιο ανακύκλωσης που καίγεται κατά τις νυχτερινές ώρες τους τελευταίους 20 μήνες, γεγονός που μόνο τυχαίο δεν μπορεί να θεωρείται» και τονίζει ότι «με βάση και την παραπάνω διαπίστωση, οι αρμόδιες δημόσιες αρχές πρέπει άμεσα να διερευνήσουν τα αίτια της νέας πυρκαγιάς, καθώς πολλά και εύλογα ερωτήματα προκύπτουν».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ