Μήνυμα του 112 για τη φωτιά στη χωματερή της Φυλής: «Κλείστε πόρτες και παράθυρα» – Φωτιά και στον Ασπρόπυργο!

Must Read

Η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ του Σαββάτου στη χωματερή του Δήμου Φυλής, στα Άνω Λιόσια, προκάλεσε την αντίδραση της ΓΓΠΠ η οποία ενεργοποίησε το 112 στέλνοντας μήνυμα στους κατοίκους της περιοχής να κλείσουν τα παράθυρα και τις πόρτες και να αποφύγουν τις μετακινήσεις, λόγω των επικίνδυνων καπνών από την πυρκαγιά στον ΧΥΤΑ.

Οι καπνοί από τη φωτιά είναι ορατοί σε πολλά σημεία του λεκανοπεδίου. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, στο σημείο επιχειρούν 4 οχήματα με 12 πυροσβέστες.

*φωτό από το protothema.gr

Φωτιά και σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στον Ασπρόπυργο!

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Αττικής Γιάννης Πρωτούλης επικοινώνησε με τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία κατάσβεσης της νέας πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε ταυτόχρονα στο χώρο της χωματερής και σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στην περιοχή του Ασπροπύργου.

Όπως σημειώνει η Λαϊκή Συσπείρωση, «είναι το δέκατο τέταρτο (!) εργοστάσιο ανακύκλωσης που καίγεται κατά τις νυχτερινές ώρες τους τελευταίους 20 μήνες, γεγονός που μόνο τυχαίο δεν μπορεί να θεωρείται» και τονίζει ότι «με βάση και την παραπάνω διαπίστωση, οι αρμόδιες δημόσιες αρχές πρέπει άμεσα να διερευνήσουν τα αίτια της νέας πυρκαγιάς, καθώς πολλά και εύλογα ερωτήματα προκύπτουν».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This