Άγνωστοι εξαπάτησαν αρτοποιό στην Κεφαλονιά με πρόσχημα τους πληγέντες από την θεομηνία!

Must Read

Λίγες ημέρες μετά το φονικό πέρασμα του Μεσογειακού Κυκλώνα «Ιανού» από τα νησιά του Ιονίου και ενώ οι κάτοικοι μετρούν ακόμα τις πληγές τους, αρκετοί είναι οι επιτήδειοι που με διάφορα προσχήματα προσπαθούν να ξεγελάσουν τους ανυποψίαστους πολίτες εκμεταλλευόμενοι τις ζημιές που προκάλεσε η κακοκαιρία. 

Τα περισσότερα υποψήφια θύματα αντιλαμβάνονται ότι οι άγνωστοι συνομιλητές έχουν πρόθεση να τους εξαπατήσουν, ωστόσο, ένας ιδιοκτήτης αρτοποιείου στην Κεφαλονιά πείστηκε ότι ο άγνωστος που του τηλεφώνησε και ισχυρίστηκε ότι είναι στέλεχος της τοπικής αυτοδιοίκησης, ήθελε πράγματι να αγοράσει τρόφιμα για τους πληγέντες από την θεομηνία!

Ο άγνωστος έδωσε την παραγγελία ύψους 200 ευρώ, αλλά λίγο αργότερα έστειλε ηλεκτρονικά στον αρτοποιό ένα πλαστό παραστατικό κατάθεσης, στο οποίο δήθεν είχε κάνει λάθος καταβάλλοντας στον λογαριασμό του ποσό ύψους 2.000 ευρώ και ζήτησε να καταθέσει την υποτιθέμενη διαφορά.

Ο επιχειρηματίας, που δεν υποψιάστηκε την κομπίνα, κατέθεσε άμεσα τα χρήματα στον λογαριασμό του δράστη, όμως ο δράστης έγινε «καπνός» και δεν επικοινώνησε ξανά με τον αρτοποιό, ο οποίος όταν πλέον κατάλαβε ότι έπεσε θύμα απάτης ενημέρωσε την Αστυνομία.

Ο άγνωστος αναζητείται τώρα από την Ασφάλεια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This