Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020

Ρομά στο Μενίδι επιτέθηκαν σε αστυνομικούς-Στο νοσοκομείο με ράμματα οι άνδρες της ΕΛΑΣ

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Ακόμα ένα περιστατικό αγριότητας σημειώθηκε με θύματα δυό αστυνομικούς αυτή τη φορά στο Μενίδι, τα ξημερώματα της Κυριακής.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί της δυτικής Αττικής κλήθηκαν να μεταβούν σε σπίτι επί της οδού Βαρδουσίων, καθώς υπήρξαν καταγγγελίες για διατάραξη κοινής ησυχίας και συνωστισμό.

Όταν οι άνδρες της ΕΛΑΣ έφτασαν στο σημείο, διαπίστωσαν ότι στο σπίτι έμεναν Ρομά που είχαν στήσει τρικούβερτο γλέντι με τη μουσική στη διαπασών. Ωστόσο, όταν οι αστυνομικοί ζήτησαν από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού να τους ακολουθήσει στο τμήμα, βγήκαν έξω περίπου 30 αγριεμένοι Ρομά και άρχισαν να πετούν πέτρες μπουκάλια και άλλα αντικείμενα στους αστυνομικούς. Μάλιστα, δεν σταμάτησαν εκεί, αλλά έσπασαν και τα τζάμια του περιπολικού.

Ως εκ τούτου,  οι δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ ο ένας από τους δύοκαι χρειάστηκε τέσσερα ράμματα στο χέρι.

Άμεσα, ζητήθηκαν ενισχύσεις στο σημείο και όταν μετά από λίγη ώρα κατέφθασαν περισσότεροι αστυνομικοί, συνέλαβαν τέσσερα άτομα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]