Ρομά στο Μενίδι επιτέθηκαν σε αστυνομικούς-Στο νοσοκομείο με ράμματα οι άνδρες της ΕΛΑΣ

Must Read

Ακόμα ένα περιστατικό αγριότητας σημειώθηκε με θύματα δυό αστυνομικούς αυτή τη φορά στο Μενίδι, τα ξημερώματα της Κυριακής.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί της δυτικής Αττικής κλήθηκαν να μεταβούν σε σπίτι επί της οδού Βαρδουσίων, καθώς υπήρξαν καταγγγελίες για διατάραξη κοινής ησυχίας και συνωστισμό.

Όταν οι άνδρες της ΕΛΑΣ έφτασαν στο σημείο, διαπίστωσαν ότι στο σπίτι έμεναν Ρομά που είχαν στήσει τρικούβερτο γλέντι με τη μουσική στη διαπασών. Ωστόσο, όταν οι αστυνομικοί ζήτησαν από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού να τους ακολουθήσει στο τμήμα, βγήκαν έξω περίπου 30 αγριεμένοι Ρομά και άρχισαν να πετούν πέτρες μπουκάλια και άλλα αντικείμενα στους αστυνομικούς. Μάλιστα, δεν σταμάτησαν εκεί, αλλά έσπασαν και τα τζάμια του περιπολικού.

Ως εκ τούτου,  οι δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ ο ένας από τους δύοκαι χρειάστηκε τέσσερα ράμματα στο χέρι.

Άμεσα, ζητήθηκαν ενισχύσεις στο σημείο και όταν μετά από λίγη ώρα κατέφθασαν περισσότεροι αστυνομικοί, συνέλαβαν τέσσερα άτομα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μητέρα για δεύτερη φορά η Ισμήνη Νταφοπούλου-Το φύλο του μωρού

Η πρώην Σταρ Ελλάς, Ισμήνη Νταφοπούλου έγινε μητέρα για δεύτερη φορά και το ανακοίνωσε η ίδια μέσα από τον...

More Articles Like This