Ιερόσυλοι «χτύπησαν» εκκλησίες στην Κέρκυρα

Must Read

Εκτενείς έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των ιερόσυλων, που διέρρηξαν δυο εκκλησίες σε χωριό της Κέρκυρας, διεξάγουν οι αστυνομικές αρχές της Κέρκυρας

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, οι κακοποιοί έκαναν επιδρομή τα ξημερώματα της Κυριακής στις εκκλησίες του χωριού Λάκωνες στην βορειοδυτική Κέρκυρα, που απέχει μόλις πέντε χιλιόμετρα από την τουριστική περιοχή της Παλαιοκαστρίτσας.

περιπολικό

Οι δράστες διέρρηξαν τους ναούς του Αγίου Νικολάου και του Αγίου Βλασσίου, παραβίασαν τα παγκάρια και άρπαξαν όσα χρήματα υπήρχαν μέσα. Η κοινότητα δεν έχει περισσότερους από 400 κατοίκους και κανείς δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό. Την διπλή διάρρηξη ανακάλυψε ο εφημέριος, που ειδοποίησε την Ασφάλεια Κέρκυρας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This