Στον Πειραιά το κρουαζιερόπλοιο- εστία κορωνοϊού και τους 1500 επιβαίνοντες 

Must Read

Στο λιμάνι του Πειραιά αναμένεται να δέσει τα ξημερώματα το κρουαζιερόπλοιο Mein Schiff 6 στο οποίο έχουν εντοπιστεί μέχρι στιγμής 12 θετικά κρούσματα κορωνοϊού.

Το κρουαζιερόπλοιο με 666 μέλη πληρώματος και 292 επιβάτες, πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Ηράκλειο-Πειραιάς-Κέρκυρα, όταν κατά δειγματοληπτικό έλεγχο εντοπίστηκαν θετικοί μέλη του πληρώματος.

Στο λιμάνι του Πειραιά, θα βρεθούν και ο Νίκος Χαρδαλιάς με τον Σωτήρη Τσιόδρα ενώ ήδη το κρουαζιερόπλοιο έχει θέσει σχέδιο αντιμετώπισης έκτακτης ανάγκης και συνεργάζεται με τις υγειονομικές αρχές. Τα κρούσματα θα διαμένουν σε καμπίνες ειδικά κατασκευασμένες με δικό τους εξαερισμό, σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές οδηγίες που έχουν δοθεί για την διαχείριση περίπτωσης θετικών κρουσμάτων σε κρουαζιερόπλοια. 

Το πρωί αναμένεται να φτάσει στο λιμάνι κλιμάκιο του ΕΟΔΥ που θα επαναλάβει τα τεστ στα 12 μέλη του πληρώματος και αναμένεται να προχωρήσει και σε άλλους δειγματοληπτικούς ελέγχους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This