Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020

Στον Πειραιά το κρουαζιερόπλοιο- εστία κορωνοϊού και τους 1500 επιβαίνοντες 

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Στο λιμάνι του Πειραιά αναμένεται να δέσει τα ξημερώματα το κρουαζιερόπλοιο Mein Schiff 6 στο οποίο έχουν εντοπιστεί μέχρι στιγμής 12 θετικά κρούσματα κορωνοϊού.

Το κρουαζιερόπλοιο με 666 μέλη πληρώματος και 292 επιβάτες, πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Ηράκλειο-Πειραιάς-Κέρκυρα, όταν κατά δειγματοληπτικό έλεγχο εντοπίστηκαν θετικοί μέλη του πληρώματος.

Στο λιμάνι του Πειραιά, θα βρεθούν και ο Νίκος Χαρδαλιάς με τον Σωτήρη Τσιόδρα ενώ ήδη το κρουαζιερόπλοιο έχει θέσει σχέδιο αντιμετώπισης έκτακτης ανάγκης και συνεργάζεται με τις υγειονομικές αρχές. Τα κρούσματα θα διαμένουν σε καμπίνες ειδικά κατασκευασμένες με δικό τους εξαερισμό, σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές οδηγίες που έχουν δοθεί για την διαχείριση περίπτωσης θετικών κρουσμάτων σε κρουαζιερόπλοια. 

Το πρωί αναμένεται να φτάσει στο λιμάνι κλιμάκιο του ΕΟΔΥ που θα επαναλάβει τα τεστ στα 12 μέλη του πληρώματος και αναμένεται να προχωρήσει και σε άλλους δειγματοληπτικούς ελέγχους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ