Ένταση και χημικά σε πορεία διαμαρτυρίας για την επίσκεψη Πομπέο μπροστά στην Αμερικανική πρεσβεία (video)

Must Read

Mικρής έντασης επεισόδια μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών σημειώθηκαν έξω από την Αμερικανική Πρεσβεία λίγο μετά τις 19:00, κατά τη διάρκεια πορείας διαμαρτυρίας για την επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο, στη χώρα μας.

Ειδικότερα, οι διαδηλωτές, μέλη αριστερών οργανώσεων, με κεντρικό σύνθημα «ανεπιθύμητος ο Πομπέο» συγκεντρώθηκαν αρχικά στο πάρκο Ελευθερίας, με σκοπό να διαμαρτυρηθούν και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς την Αμερικανική πρεσβεία.

Εκεί η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει από τον έλεγχο, με διαδηλωτές να επιτίθενται με υβριστικά μηνύματα και να κινούνται απειλητικά κατά της Αστυνομίας και τους άντρες των ΜΑΤ να απαντούν με βίαιες απωθήσεις και ρίψη χημικών.

  • Δείτε εικόνες από το σημείο:

Στη Θεσσαλονίκη έκαψαν την αμερικανική σημαία

Την ίδια ώρα, μέλη της ΕΔΥΕΘ προχώρησαν στο συμβολικό κάψιμο της αμερικανικής σημαίας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα εγκλήματα που, όπως υποστηρίζουν, έχουν διαπράξει οι Αμερικανοί σε όλο τον πλανήτη.

Συγκεκριμένα, μπροστά από το Αμερικάνικο Προξενείο υπήρξε δύναμη των ΜΑΤ, γεγονός που κατήγγειλαν οι συγκεντρωμένοι διαδηλωτές, κάποιοι από τους οποίους κόλλησαν στους τοίχους αφίσες που ανέφεραν «Pompeo Go Ηome», ζητώντας την άμεση αποχώρηση του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ από την Ελλάδα.

  • Δείτε πλάνα από τη διαδήλωση στη Θεσσαλονίκη:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This