Ο πατήρ Δημήτριος «έφυγε» από κορωνοϊό, αλλά ιχνηλάτηση των επαφών του δεν έγινε ποτέ!

Must Read

Έχασε τη μάχη με τον «αόρατο εχθρό» ο εφημέριος του Ιερού Ναού του Αγίου Ιωάννου Θεολόγου στα Μετέωρα της Πολίχνης Θεσσαλονίκης, πατήρ Δημήτριος.

Ο 59χρονος ιερέας και πατέρας πέντε παιδιών, κατά κόσμον Δημήτριος Μποτίνης, εισήχθη στις 14 Σεπτεμβρίου στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, όπου παρέμεινε για περίπου 15 ημέρες. Ωστόσο, τα υποκείμενα νοσήματα από τα οποία έπασχε είχαν ως αποτέλεσμα την επιδείνωση της κατάστασής του.

Όμως οι καταγγελίες που ακολούθησαν τον θάνατό του προκαλούν προβληματισμό. Συγκεκριμένα, ο γιατρός του πατρός Δημητρίου καταγγέλλει πως, όταν ο ιερέας βγήκε θετικός στον κορωνοϊό, δεν έγινε η ιχνηλάτηση των επαφών του, όπως προβλέπεται, με αποτέλεσμα μια σειρά από άτομα να έχουν βάλει σε κίνδυνο την υγεία τους και πιθανώς να έχουν νοσήσει χωρίς να το γνωρίζουν.

«Στην εκκλησία όπου λειτουργούσε ο ιερέας που νόσησε και πέθανε εκτελούσε χρέη ψάλτη ο αδελφός του και εκκλησιαζόταν η μητέρα του. Η καταγγελία του πελάτη μου είναι ότι δεν υπήρξε καμία ιχνηλάτηση. Δεν έγινε τίποτα!», τόνισε η δικηγόρος του γιατρού Ανθούλα Ανάσογλου.

Συνάντηση με μοναχό του Αγίου Όρους

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιερέας νόσησε έπειτα από συνάντησή του με μοναχό του Αγίου Όρους στην Ιερισσό Χαλκιδικής, την οποία επισκέφτηκε με τη σύζυγό του.

Λίγες ημέρες αργότερα εμφάνισε συμπτώματα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε τεστ, το οποίο βγήκε θετικό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This