Ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον στην Αθήνα – Η μάσκα που φόρεσε λάθος (video)

Must Read

Ο πατέρας του Πρωθυπουργού του Ηνωμένου Βασιλείου, Μπόρις Τζόνσον, έχει δείξει την αγάπη του προς τη χώρα μας καθώς το καλοκαίρι είχε επισκεφθεί το Πήλιο, εν όψη πανδημίας του κορωνοϊού τότε μάλιστα που στην Αγγλία δεν επιτρεπόταν στους Βρετανούς να ταξιδέψουν στο εξωτερικό παρά μόνο για λόγους ανωτέρας βίας.

Η ανωτέρα βία όμως για τον Στάνλεϊ Τζόνσον ήταν οι «χρυσές δουλειές» που ετοίμαζε. Ο ίδιος διαθέτει μία πολυτελή βίλα στο Πήλιο και τη νοικιάζει στους τουρίστες έναντι 2.100 βρετανικών λιρών τη βδομάδα όταν εκείνος φυσικά δεν τη χρησιμοποιεί.

Ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον επισκέφθηκε πριν λίγες ημέρες την Κύθνο  και ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφίες και βίντεο που απεικονίζουν το όμορφο νησί

Κατά την επιστροφή του έκανε μία στάση στην Αθήνα όπου εκεί ανακάλυψε τους καλλιτέχνες του δρόμου στα στενά της Ακρόπολης.

Η τελευταία του ανάρτηση ήταν μέσα στο μετρό. Ο ίδιος δημοσίευσε μία φωτογραφία του εαυτού του φορώντας μάσκα αλλά υπήρχαν αντιδράσεις για ον τρόπο που την φορούσε καθώς ήταν λανθασμένος.

«Η μάσκα πρέπει να καλύπτει τη μύτη σου, Στάνλεϊ», του έγραψαν οι followers.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναρτήσει μία φωτογραφία από την επίσκεψη του στην Ακρόπολη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This