Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020

Έξαλλος πατέρας επιτέθηκε σε μαθητές: «Θα σου φτιάξουμε αίθουσα σε μια εβδομάδα;» (video)

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Ως ταύρος σε υαλοπωλείο εμφανίστηκε ένας πατέρας σε σχολείο της Πάτρας που τελεί υπό κατάληψη, με πρώτο αίτημα να μειωθούν οι μαθητές στα πολυπληθή τμήματα.

Οπως θα δείτε στο βίντεο, ο πατέρας επιτέθηκε με φωνές και αγριότητα στους μαθητές απαιτώντας να σταματήσουν την κατάληψη, ενώ εκείνοι προσπαθούσαν να του αναλύσουν τα αιτήματα που βρίσκονται πίσω από την απόφασή τους.

Μάλιστα, οι μαθητές απευθύνονται στον πατέρα μιλώντας του στον πληθυντικό και παρακαλώντας τους υπόλοιπους γονείς που βρίσκονται στο χώρο να τον μαζέψουν προκειμένου να μην πάρει έκταση το επεισόδιο.

Ο πατέρας εν εξάλλω καταστάσει, απευθύνεται σε μαθητή και μηδενίζοντας τα αιτήματά που του παραθέτει ο νεαρός, του απαντάει «Ποιος είσαι εσύ που κλείνεις το σχολείο; Θα σου φτιάξουμε αίθουσα σε μια εβδομάδα;», με τον μαθητή να επιμένει ότι η κυβέρνηση είχε 6 μήνες να προετοιμαστεί.

Τελικά, τον έξαλλο γονέα που χτυπούσε τους κάδους και ωρυόταν απομάκρυναν από το σχολείο οι υπόλοιποι γονείς. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ