«Βουτιά θανάτου» στο Ξυλόκαστρο για 35χρονη οδηγό που έπεσε με το αυτοκίνητο στη θάλασσα

Must Read

Μια γυναίκα περίπου 35 ετών έχασε τη ζωή της στην περιοχή Κάτω Πιτσά στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας, όταν το αυτοκίνητό της για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εξετράπη της πορείας του κι έπεσε στη θάλασσα.

Αμέσως έσπευσαν στο σημείο 8 πυροσβέστες με 4 οχήματα, καθώς και κλιμάκιο του Λιμενικού Σώματος για να ξεκινήσει η επιχείρηση ανάσυρσης του αυτοκινήτου από τον βυθό, με τους διασώστες να διαπιστώνουν δυστυχώς ότι μέσα σε αυτό βρισκόταν η άτυχη γυναίκα.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, ακόμη δεν έχει γίνει η ταυτοποίησή της, ενώ διεξάγονται έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το αυτοκίνητο βρέθηκε στη θάλασσα.

Πληροφορίες από την Αστυνομία αναφέρουν ότι το ΙΧ προσέκρουσε, για άγνωστη ακόμα αιτία, σε ξύλινη πέργκολα στο ύψος του 43ου χιλιομέτρου της παλαιάς εθνικής οδού Κορίνθου – Πατρών και στην συνέχεια κατέληξε στην θάλασσα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This