Σε λειτουργία η ψηφιακή πύλη για τα ραντεβού ανανέωσης των Δελτίων Αιτούντος Διεθνούς Προστασίας

Must Read

Σε λειτουργία τέθηκε η ψηφιακή πύλη, μέσω της οποίας οι αιτούντες άσυλο θα ενημερώνονται για τον προγραμματισμό ραντεβού τους για την ανανέωση των Δελτίων Αιτούντων Διεθνούς Προστασίας. Σημειώνεται, ότι από εδώ και στο εξής οι ανανεώσεις των δελτίων θα γίνονται αποκλειστικά με προγραμματισμένα ραντεβού.

Οι αιτούντες άσυλο πρέπει να πληκτρολογήσουν τον αριθμό της υπόθεσης τους στον παρακάτω σύνδεσμο https://apps.migration.gov.gr/applicant-card-rv/search. Άμεσα θα ενημερώνονται για την ώρα, την ημέρα, και την υπηρεσία στην οποία θα πρέπει πάνε μαζί με την οικογένεια τους, προκειμένου να λάβουν το ανανεωμένο δελτίο.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, τα δελτία των αιτούντων διεθνούς προστασίας έχουν παραταθεί ανάλογα με το ψηφίο που λήγουν. Ωστόσο, για να λάβουν τα ανανεωμένα δελτία θα πρέπει να πάνε στις υπηρεσίες αφού πρώτα ενημερωθούν από το παραπάνω σύνδεσμο για τα προκαθορισμένα ραντεβού τους.

Ειδικότερα:

α. Η ισχύς των Δελτίων Αιτούντων Διεθνή Προστασία,τα οποία αντιστοιχούν σε αριθμό υπόθεσης ασύλου, ο οποίος λήγει στο ψηφίο “1” παρατείνεται έως την 6η Νοεμβρίου 2020.

β. Η ισχύς των Δελτίων Αιτούντων Διεθνή Προστασία, τα οποία αντιστοιχούν σε αριθμό υπόθεσης ασύλου, ο οποίος λήγει στο ψηφίο “2” παρατείνεται έως την 13η Νοεμβρίου 2020.

γ. Η ισχύς των Δελτίων Αιτούντων Διεθνή Προστασία, τα οποία αντιστοιχούν σε αριθμό υπόθεσης ασύλου, ο οποίος λήγει στο ψηφίο “3” παρατείνεται έως την 20η Νοεμβρίου 2020.

δ. Η ισχύς των Δελτίων Αιτούντων Διεθνή Προστασία, τα οποία αντιστοιχούν σε αριθμό υπόθεσης ασύλου, ο οποίος λήγει στο ψηφίο “4” παρατείνεται έως την 27η Νοεμβρίου 2020.

ε. Η ισχύς των Δελτίων Αιτούντων Διεθνή Προστασία, τα οποία αντιστοιχούν σε αριθμό υπόθεσης ασύλου, ο οποίος λήγει στο ψηφίο “5” παρατείνεται έως την 4η Δεκεμβρίου 2020.

στ. Η ισχύς των Δελτίων Αιτούντων Διεθνή Προστασία, τα οποία αντιστοιχούν σε αριθμό υπόθεσης ασύλου, ο οποίος λήγει στο ψηφίο “6” παρατείνεται έως την 11η Δεκεμβρίου 2020.

ζ. Η ισχύς των Δελτίων Αιτούντων Διεθνή Προστασία, τα οποία αντιστοιχούν σε αριθμό υπόθεσης ασύλου, ο οποίος λήγει στο ψηφίο “7” παρατείνεται έως την 18η Δεκεμβρίου 2020.

η. Η ισχύς των Δελτίων Αιτούντων Διεθνή Προστασία, τα οποία αντιστοιχούν σε αριθμό υπόθεσης ασύλου, ο οποίος λήγει στο ψηφίο “8” παρατείνεται έως την 29η Δεκεμβρίου 2020.

θ. Η ισχύς των Δελτίων Αιτούντων Διεθνή Προστασία, τα οποία αντιστοιχούν σε αριθμό υπόθεσης ασύλου, ο οποίος λήγει στο ψηφίο “9” παρατείνεται έως την 7η Ιανουαρίου 2021.

ι. Η ισχύς των Δελτίων Αιτούντων Διεθνή Προστασία, τα οποία αντιστοιχούν σε αριθμό υπόθεσης ασύλου, ο οποίος λήγει στο ψηφίο “0” παρατείνεται έως την 14η Ιανουαρίου 2021.

Σημειώνεται, ότι η ισχύς των Δελτίων Αιτούντων Διεθνή Προστασία που εκδοθήκαν και για την ανανέωση των οποίων αρμόδιο είναι το Περιφερειακό Γραφείο Ασύλου Λέσβου, παρατείνεται έως την 14η Ιανουαρίου 2021.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This