Οργή για τον Χανιώτη που κρέμασε τον σκύλο του και του έκοψε τους όρχεις με τανάλια (video)

Must Read

Ένα 24ωρο μετά την παγκόσμια ημέρα ζώων, μια φρικτή κτηνωδία στα Χανιά, είδε το φως της δημοσιότητας και σόκαρε την κοινή γνώμη. Η φρικτή κακοποίηση ενός σκύλου από το ίδιο του το αφεντικό, έκανε τον γύρο του διαδικτύου και προκάλεσε οργή και θλίψη στο πανελλήνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το cretapost και το flashnews.gr, ο 55χρονος Χ.Α., από τα Κουνουπιδιανά Χανίων, κρέμασε το άτυχο και αβοήθητο ζώο σε δέντρο στην αυλή του σπιτιού του και του έκοψε τους όρχεις με τανάλια. 

Τα κλάματα του άτυχου ζώου άκουσε ένα περαστικός, Γερμανός τουρίστας , ο οποίος έσπευσε να το απεγκλωβίσει και το μετέφερε αιμόφυρτο στον κτηνίατρο, περιέγραψε η Πρόεδρος του Πανελλήνιου Φιλοζωϊκού Συλλόγου, Νατάσσα Μπομπολάκη.

Το κακοποιημένο ζώο υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και πλέον έχει διαφύγει τον κίνδυνο, όμως ο κτηνίατρος παρατήρησε σημάδια στο κεφάλι του που δείχνουν ότι κάποιος έσβηνε τσιγάρα πάνω στο σώμα του αβοήθητου ζώου.

Η σύζυγός του Χ.Α. κατέθεσε ότι ο άντρας της προέβη σε αυτές τις πράξεις επειδή το σκυλί ήθελε να παίξει ενώ εκείνος είχε εργασίες.

Έως τώρα, αρκετοί μάρτυρες έχουν ήδη καταθέσει για το περιστατικό ενώ η αστυνομία αναζητά τον Χ.Α. ο οποίος φέρεται ότι κρύβεται προκειμένου να γλιτώσει το αυτόφωρο.

Αρκετοί μάλιστα, βρήκαν το θάρρος να μιλήσουν για την κακοποίηση που δεχόταν το ζώο όλο αυτό το διάστημα που  τα στόματα παρέμεναν κλειστά. Η κακοποίηση είναι έγκλημα και τιμωρείται από τον νόμο. Μην διστάσετε να καταγγείλετε στην αστυνομία τέτοια φαινόμενα, όχι μόνο για επειδή αυτοί οι άνθρωποι αποτελούν κίνδυνο για τα ζώα, αλλά επειδή είναι άνθρωποι που εν δυνάμει μπορούν να προκαλεσουν κακό και σε συνανθρώπους τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δύο προσαγωγές για τον περίεργο θάνατο 40χρονου στον Ασπρόπυργο

Δεν έχουν βρεθεί σημάδια από αιχμηρά αντικείμενα ή από όπλο, αλλά υπήρχαν μώλωπες

More Articles Like This