Συναγερμός στην Κύπρο μετά την κινητικότητα στο ψευδοκράτος! Θα ανοίξουν την παραλία των Βαρωσίων;

Must Read

Σε επιφυλακή και αλλεπάλληλες συσκέψεις βρίσκεται το επιτελείο του Προεδρικού Μεγάρου της Κύπρου μετά από πληροφορίες που θέλουν τους Τούρκους να ετοιμάζουν άνοιγμα ενός παραθαλάσσιου τμήματος στην πόλη των Βαρωσίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του philenews, στόχος του Προέδρου Αναστασιάδη είναι να μην δοθεί ακόμα δημοσιότητα όμως ο ίδιος κινείται προς όλες τις κατευθύνσεις προκειμένου να προλάβει τις παράνομες τουρκικές βλέψεις. Ο ίδιος μάλιστα έχει συγκαλέσει για σήμερα συνεδρίαση του Συμβουλίου Αρχηγών, στην οποία όμως δεν φαίνεται να υπάρχουν αναφορές για το θέμα της Αμμοχώστου.

Το άνοιγμα του παραλιακού μετώπου

Το ψευδοκράτος του Ερσίν Τατάρ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στοχεύει να ανοίξει όλο το παραλιακό μέτωπο και τμήμα των Βαρωσίων, γεγονός που συνδέεται με τις «εκλογές» στα κατεχόμενα που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή.

Υπενθυμίζεται ότι το 2017 μέρος της παραλίας είχε ανοίξει, με τον Τατάρ να προσπαθεί με κάθε τρόπο να ενισχύσει την υποψηφιότητά του κόντρα στον Ακιντζί και να τάζει επέκταση και ανάπτυξη του ψευδοκράτους έχοντας φυσικά τις απαραίτητες «πλάτες» του Ερντογάν. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This