Θετικός στον κορωνοϊό 66χρονος δικαστής του Συμβουλίου της Επικρατείας

Must Read

Θετικός στον κορωνοϊό ανιχνεύτηκε 66χρονος δικαστής, μέλος του Συμβουλίου της Επικρατείας, με το Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο της χώρας να λαμβάνει άμεσα όλα τα προβλεπόμενα μέτρα. 

Μετά τη γνωστοποίηση του επιβεβαιωμένου κρούσματος στον δικαστή ο οποίος συμμετείχε στη σύνθεση της Ολομέλειας του Ανώτατου Ακυρωτικού Δικαστηρίου την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου, η πρόεδρος του ΣτΕ, Μαίρη Σαρπ, βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

Με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο, αναμένεται να τεθούν σε προληπτική καραντίνα κάποιοι εκ των συμβούλων Επικρατείας και ειδικά ο συνάδελφος του 66χρονου με τον οποία συστεγάζονται στο ίδιο γραφείο, οι σύμβουλοι Επικρατείας οι οποίοι καθόντουσαν κοντά του στην έδρα της Ολομέλειας της περασμένης Παρασκευής και όσοι άλλοι δικαστές, δικηγόροι και δικαστικοί υπάλληλοι είχαν έρθει σε στενή επαφή μαζί του το τελευταίο διάστημα.

Ακόμη, αναμένεται να πραγματοποιηθεί απολύμανση στους χώρους του δικαστηρίου, αλλά να γίνει και ανίχνευση των επαφών του εν λόγω συμβούλου, που έχει προσβληθεί από τον ιό.

Στο επίσημο site του ΣτΕ έχει αναρτηθεί η εξής ανακοίνωση: «Παρουσιάστηκε επιβεβαιωμένο κρούσμα COVID-19 στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας, το Δικαστήριο λαμβάνει όλα τα αναγκαία μέτρα για την προστασία των εργαζομένων, των δικηγόρων και των διαδίκων».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This