Μάγδα Φύσσα μετά την ενοχή της ΧΑ: «Ο Παύλος τα κατάφερε… Γιε μου!» (video)

Must Read

H Μάγδα Φύσσα με τη δύναμη και την αποφασιστικότητά της έγινε «μητέρα-σύμβολο» στη δίκη για την Χρυσή Αυγή, έχοντας δώσει το παρόν στις δικαστικές αίθουσες για πάνω από 5 χρόνια.

Η μητέρα του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα έφτασε από νωρίς το πρωί στο Εφετείο, φορώντας μάσκα με το καλλιτεχνικό όνομα του γιου της, «Killah Past» δήλαδή δολοφόνος του παρελθόντος.

Η απόφαση του Εφετείου για ενοχή του Γιώργου Ρουπακιά για τη δολοφονία του Φύσσα αλλά και η ενοχή των Νίκου Μιχαλολιάκου, Χρήστου Παππά, Αρτέμη Ματθαιόπουλου, Ηλία Παναγιώταρου, Ηλία Κασιδιάρη, Γιάννη Λαγό και Γιώργου Γερμενή για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, ήταν η δικαίωση των αγώνων της χαροκαμένης μητέρας.

Μετά την ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου για τη δολοφονία του γιου της, η Μάγδα Φύσσα φώναξε: «Ο Παύλος τα κατάφερε… Γιε μου».

Φωτογραφία: William Faithful για το protothema.gr

Ο κόσμος που ήταν μαζεμένος έξω από το Εφετείο περιμένοντας την απόφαση, ξέσπασε σε χειροκροτήματα και συνθήματα κατά του φασισμού. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This