Κάλεσε την αστυνομία για να καταγγείλει σεξουαλική παρενόχληση και κατέληξε με χειροπέδες για «εξύβριση αρχής»!

Must Read

Απρόβλεπτη τροπή πήρε ένα επεισόδιο μεταξύ μιας γυναίκας από τη Ρουμανία και ενός ηλικιωμένου σε χωριό του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων Ηρακλείου, με την πρώτη να καταλήγει με χειροπέδες, παρά το γεγονός ότι εκείνη κάλεσε την Αστυνομία για να καταγγείλει σεξουαλική παρενόχληση από τον μεγαλύτερό της άντρα!

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η γυναίκα ήρθε σε αντιπαράθεση με τον ηλικιωμένο για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Όπως ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς, αμέσως μετά τη λογομαχία, ο άντρας είχε το θράσος να της προτείνει να βρεθούν ερωτικά, γεγονός που έκανε έξαλλη τη Ρουμάνα. Μη μπορώντας να πιστέψει ότι ο ερωτύλος παππούς τής έκανε… στενό μαρκάρισμα, κάλεσε την Αστυνομία, άντρες της οποίας έφτασαν στο σημείο με περιπολικό.

Αφού εκείνη -σε κατάσταση αμόκ- τους εξιστόρησε με φωνές τι είχε μόλις συμβεί, της είπαν ότι είχε τη δυνατότητα να προχωρήσει σε μήνυση εναντίον του ηλικιωμένου, δίνοντάς της σχετικές οδηγίες για τη διαδικασία, και το συμβάν θεωρήθηκε λήξαν.

Άρχισε να ουρλιάζει

Όμως, τη στιγμή που οι αστυνομικοί επιβιβάζονταν στο περιπολικό για να αποχωρήσουν, η αλλοδαπή, η οποία ήταν ακόμα εξοργισμένη και προφανώς περίμενε από τους αστυνομικούς τουλάχιστον να προσαγάγουν τον ηλικιωμένο, κινήθηκε προς το μέρος τους και άρχισε να ουρλιάζει και να τους βρίζει, ενώ φέρεται ότι τους έφτυσε κιόλας!

Οι ένστολοι την κοιτούσαν και την άκουγαν άναυδοι, αλλά δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια και αφού κατέβηκαν από το περιπολικό, της πέρασαν χειροπέδες. Κατόπιν, την οδήγησαν στο κοντινό αστυνομικό τμήμα για τα περαιτέρω.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This