Υπάλληλοι δημόσιας υπηρεσίας στην Αμαλιάδα ήρθαν αντιμέτωποι με βαζάκι που περιείχε υλικά για… ερωτικό ξόρκι!

Must Read

Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται λέει ο λαός, παροιμία που αποδεικνύεται περίτρανα για ακόμα μία φορά, αφού το πρωί της Δευτέρας οι εργαζόμενοι μιας δημόσιας υπηρεσίας στην Αμαλιάδα έγιναν μάρτυρες μιας πρωτοφανούς «έκρηξης» ερωτικής… απελπισίας!

Μπροστά από την πόρτα των γραφείων τους βρήκαν ένα μικρό γυάλινο βάζο μέσα στο οποίο είχαν τοποθετηθεί υλικά από… ξόρκια, που, σύμφωνα με την παράδοση και τη λογοτεχνία, παραπέμπουν σε ερωτικά μάγια! Μάλιστα, σε αυτή την εξήγηση συνέβαλε και το γεγονός ότι τρεις ημέρες νωρίτερα, συγκεκριμένα την Παρασκευή που έκλεισαν τα γραφεία, είχε πανσέληνο, που φέρεται ότι είναι πρόσφορη για μάγια!

Έτσι, φαίνεται ότι ένας… ερωτοχτυπημένος κατέφυγε σε αυτά για να «δέσει» το αντικείμενο του πόθου του!

Μέσα στο βάζο είχαν τοποθετηθεί ένα γυναικείο εσώρουχο στερεωμένο με καρφιά, μια κόκκινη κλωστή, λίγο πριονίδι και ένα χαρτάκι στο οποίο αναγράφονταν τα αρχικά γράμματα του προσώπου στο οποίο στόχευαν τα ερωτικά μάγια.

Έρευνα για να ανακαλύψουν τον ερωτοχτυπημένο

Οι υπάλληλοι της δημόσιας υπηρεσίας ξαφνιάστηκαν πολύ και ενημέρωσαν την Αστυνομία, άνδρες της οποίας έσπευσαν στο γραφείο, εξέτασαν το αλλόκοτο εύρημα και άρχισαν έρευνα για να ανακαλύψουν τον άγνωστο ερωτευμένο.

Παράλληλα, μια και το βάζο δεν αποτελούσε πειστήριο αδικήματος, οι πιστοί στις παραδόσεις υπάλληλοι πήραν την απαραίτητη έγκριση από τους αστυνομικούς και το έριξαν στη θάλασσα για να… σπάσουν το ξόρκι και να περάσουν τα μάγια από… σαράντα κύματα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This