Σε Θησείο και Άνω Πετράλωνα η κυριακάτικη δράση καθαριότητας και απολύμανσης του Δήμου Αθηναίων

Must Read

Περισσότεροι από 20 εργαζόμενοι της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Απολύμανσης του Δήμου Αθηναίων βρέθηκαν σήμερα το πρωί σε Θησείο και Άνω Πετράλωνα, στην 3η Δημοτική Κοινότητα, και με την συνδρομή 20 οχημάτων «σάρωσαν» την περιοχή, στο πλαίσιο των δράσεων καθαριότητας του Δήμου.

Δρόμοι που τις καθημερινές δεν μπορούν να καθαριστούν επαρκώς λόγω της αυξημένης κυκλοφοριακής επιβάρυνσης, πεζοδρόμια και πολυσύχναστοι πεζόδρομοι σκουπίστηκαν σχολαστικά, πλύθηκαν και απολυμάνθηκαν, για να παραδοθούν σε πολύ καλύτερη κατάσταση στους κατοίκους.

«Έχει μεγάλη αξία, όλοι οι πολίτες, να αισθάνονται την παρουσία του δήμου παντού, κάθε μέρα. Να βλέπουν χειροπιαστά τα αποτελέσματα της δουλειάς που γίνεται. Και η δουλειά που κάνουμε στην καθαριότητα, έχει ουσία, είναι υπαρκτή πλέον σε κάθε γειτονιά της Αθήνας. Είναι μία προσπάθεια που δεν σταματά ποτέ» τονίζει ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This