Οι βανδαλισμοί στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης και στα κοιμητήρια φέρνουν 24ωρη φύλαξη

Must Read

Τα φαινόμενα βανδαλισμού και κλοπών που έχουν παρατηρηθεί στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης οδήγησαν τον δήμο στην απόφαση για 24ωρη φύλαξη.

Περιπολίες από ιδιωτική εταιρία σεκιούριτι πραγματοποιούνταν εδώ και χρόνια στη Νέα Παραλία επί διοίκησης Μπουτάρη. Η φύλαξη, ωστόσο, γινόταν μόνο τις βραδινές ώρες, από τις 22.00 μέχρι τις 06.00 το επόμενο πρωί.

Πλέον η δημοτική Αρχή, όπως αποκάλυψε ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας, σχεδιάζει να υπάρχει φύλαξη όλο το 24ωρο. Για τον σκοπό αυτό προχωρά σε ενιαίο διαγωνισμό για τη φύλαξη των χώρων. «Το θέμα είναι να υπάρχει φύλαξη όλες τις ώρες. Έγινε εργασία από τις υπηρεσίες και θα πάμε σε έναν ενιαίο διαγωνισμό» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ζέρβας.

Εκτός, όμως, από τη Νέα Παραλία, η φύλαξη θα συνεχιστεί και στα κοιμητήρια, όπου παρατηρούνται κλοπές κάθε είδους. Στις σκέψεις, μάλιστα, είναι να τοποθετηθούν και κάμερες ασφαλείας στους χώρους των κοιμητηρίων της Θεσσαλονίκης, απ’ όπου κλέβουν τα πάντα: από καντήλια μέχρι και… μάρμαρα από κάποιους τάφους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This