Νέες καταγγελίες για τον γυναικολόγο! Σοκάρει εγκυμονούσα που γέννησε πρόωρα: «Σιχαινόμουν το σώμα μου»

Η αιδοιολειχία και οι χυδαίες εκφράσεις

Must Read

Δεν το χωράει ο νους πώς ο γυναικολόγος στη Ρόδο κακοποίησε και παρενόχλησε σεξουαλικά, τόσες γυναίκες ενώ συνέχιζε να διατηρεί το ιατρείο του και να δρα ανενόχλητος! Μετά την πρώτη καταγγελία τα «στόματα άνοιξαν» καθώς έως σήμερα 12 γυναίκες έχουν καταθέσει μηνύσεις εις βάρος του για τα αδικήματα του βιασμού, της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας, της κατάχρησης ανικάνου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και εξύβρισης.

Στην πρώτη από τις δύο πρόσφατες μηνύσεις που υποβλήθηκαν στην Εισαγγελία, το θύμα που εκπροσωπείται από τη συνηγόρους  Εύη Αρνιθενού και Στέλιο Αλεξανδρή περιέγραψε την τραυματική εμπειρία που έζησε όταν έκλεισε ραντεβού για υποβληθεί σε εξέταση λόγω εξανθημάτων στο εξωτερικό σημείο της γυναικείας ευαίσθητης περιοχής.

«Να το βάζεις όσο πιο βαθιά μπορείς, θα σου αρέσει, ξέρεις εσύ!»

Όπως ισχυρίζεται η καταγγέλλουσα, δεν έκανε κάτι το περίεργο αρχικά αλλά στο τέλος της εξέτασης αφού της έδωσε οδηγίες και κάποιες αλοιφές, της άφησε σεξουαλικά υπονοούμενα τα οποία αναφέρονταν σε μία κολπική κρέμα που της πρότεινε: «Να το βάζεις όσο πιο βαθιά μπορείς, θα σου αρέσει, ξέρεις εσύ!» και γέλασε.

Μετά από δύο ημέρες, η ίδια χρειάστηκε λόγω ενοχλήσεων να επισκεφτεί ξανά τον γιατρό. Στη νέα εξέταση, όπως υποστηρίζει, της ζήτησε να φέρει το σώμα της μπροστά έτσι ώστε να μπορεί να έχει οπτική και στο πίσω μέρος της ευαίσθητης περιοχής. Ξεκίνησε την εξέταση αλλά επειδή το πρόβλημα που είχε ήταν εξωτερικό, υπέθεσε ότι δεν υπήρχε λόγος να βάλει το δάχτυλό του στον κόλπο της, όπως έκανε. Την ρώτησε πότε είχε τελευταία φορά επαφή και αν πονούσε κατά τη διάρκειά της και αφού του απάντησε ότι δεν πονούσε έκανε το εξής σχόλιο: «ε βέβαια εκείνη την ώρα δεν πονάς, νιώθεις μόνο… ο πόνος είναι γλυκός!». Η μηνύτρια κατέθεσε ότι στη συνέχεια προσπάθησε να μετά βεβαιότητας να την φέρει σε οργασμό, παρά τις αντιδράσεις της και τη δυσαρέσκειά της ενώ διατείνεται ότι ασέλγησε και παρά φύσιν, ενώ στην πορεία, παρά τις διαμαρτυρίες της…

«Ήρθε κοντά μου με τράβηξε προς το μέρος του και με αγκάλιασε, έβαλε το χέρι του μέσα απ’ την μπλούζα μου, με χαίδεψε στην πλάτη και εκείνη την στιγμή ένιωσα ότι το γεννητικό του όργανο ήταν σε στύση.Ένιωσα φόβο, αηδία, δεν ήξερα τι γίνεται αν πρέπει να φωνάξω, αν πρέπει να τον βρίσω, αν πρέπει να τον δείρω.Το πρόσωπό του ήταν τόσο κοντά στο δικό μου, ήταν έτοιμος να με φιλήσει. Δεν είχα το θάρρος να κουνηθώ. Είχα παγώσει ολόκληρη και έτρεμα. Πήγα προς τα πίσω, έπιασα τα ρούχα μου να ντυθώ και αυτός καθόταν εκεί και με κοιτούσε επίμονα με ένα περίεργο βλέμμα. Βγήκα έξω και με έβγαλε μέχρι τα μισά, με φίλησε σταυρωτά και έφυγα. Ένιωθα άσχημα με το σώμα μου. Η φωνή του είχε μείνει στα αυτιά μου και άκουγα ξανά και ξανά τις ίδιες ερωτήσεις! Τα αρνήθηκα όλα στον εαυτό μου, αποκλείεται να συμβαίνει αυτό σε μένα έλεγα. Ήμουν σοκαρισμένη και αηδιασμένη. Όταν περίμενα μετά έξω στη στάση του λεωφορείου για να γυρίσω σπίτι μου, πέρασε από μπροστά από τη στάση ο μηνυόμενος με το αυτοκίνητό του, έκοψε ταχύτητα όταν με είδε, άνοιξε το παράθυρο του αυτοκινήτου του και μου έκλεισε ματάκι. Γύρισα σπίτι, δεν μίλησα με κανέναν εκείνο το βράδυ και το σκεφτόμουν όλη νύχτα. Στριφογυρνούσα στο κρεβάτι μου δεν μπορούσα να κοιμηθώ, είχα τρομερή ταραχή και ανησυχία. Άρχισα να κλαίω και να είμαι σε απόγνωση. Ένιωσα λίγο τυχερή μετέπειτα σε όλη την ατυχία μου που δεν έκανε κάτι χειρότερο. Ήμασταν μόνοι μας δεν υπήρχε κανείς. Η σκηνή ήταν εφιαλτική, ένιωθα σαν να είμαι σε ταινία τρόμου. Δεν ήξερα αν εκείνη την ώρα υπήρχε κάποιος έξω στο διάδρομο. Φοβόμουν να φωνάξω γιατί δεν ήξερα αν ήταν κάποιος εκεί έξω να με ακούσει-να με βοηθήσει. Πολλές σκέψεις, πολλά συναισθήματα, ένιωθα αηδία με το σώμα μου. Πλενόμουν ξανά και ξανά» ανέφερε η μηνύτρια που φοβήθηκε όπως λέει να τον καταγγείλει στην αστυνομία.

Φρίκη για την εγκυμονούσα στον 8ο μήνα

Σοκάρει η δεύτερη μήνυση που υποβλήθηκε από μια ημεδαπή, δια της συνηγόρου της κ. Μύριαμ Τομαρά, η οποία όπως αναφέρει γέννησε πρόωρα το παιδί της εξαιτίας του τρομερού τραύματος που βίωσε στα χέρια του γυναικολόγου.

Η γυναίκα βρισκόταν στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της και είχε έντονους πόνους οι οποίοι και την ανησυχούσαν πολύ, γι αυτό και επισκέφτηκε τον γυναικολόγο. Από την αγωνία της όσο εκείνος κοιταζε το μόνιτορ χωρις να μιλάει, κατά τον κοιλιακό υπέρηχο, τον ρώτησε «τι είναι γιατρέ; Τι έγινε; Τι είναι αυτό που κοιτάτε; Όλα καλά;», ενώ εκείνος της απάντησε εκνευρισμένος:  «’Όλα καλά, αυτά που κοιτάω είναι τα αρχίδια του, που του τα έπρηξες από τις πολλές ερωτήσεις».

Η μηνύτρια τονίζει ότι αισθάνθηκε άβολα από το χυδαίο λεξιλόγιο που χρησιμοποιούσε αλλά η υγεία του αγέννητου παιδιού της ήταν το μόνο που την απασχολούσε. Ο γυναικολόγος συνέχισε με εξέταση στο στήθος της, αφού έβγαλε τα ιατρικά γάντια και στη συνέχεια την εξέτασε στον κόλπο της με γυμνά δάχτυλα.

«Αρχίζει και γλύφει με την γλώσσα του το αιδοίο μου!»

Αν και η γυναίκα φάνηκε να αντιδρά, ο γιατρός της είπε «κάτσε να δω και κάτι άλλο», όπως υποστηρίζει:

«Και εκείνη την στιγμή συμβαίνει το αδιανόητο! Αρχίζει και γλύφει με την γλώσσα του το αιδοίο μου! Εγώ βιώνοντας την απόλυτη φρίκη, μούδιασα από το σοκ, έχασα τον κόσμο γύρω μου και ένιωσα σαν ένα παγιδευμένο ζώο. Η αιδοιολειχία κράτησε αρκετά δευτερόλεπτα, τα οποία ήταν από τα πιο δραματικά της ζωής μου. Κάποια στιγμή σταμάτησε και ήρθε να κοιτάξει προς το μέρος μου και εκείνη τη στιγμή αντιλήφθηκα ότι είχε ξεκούμπωτο το παντελόνι του και το χέρι του ήταν στο πέος του έτοιμος και αποφασισμένος να προχωρήσει. Σαν υπνωτισμένη από τον σοκ ψέλλισα «τι κάνεις;» μου απάντησε «όλα καλά, χαλάρωσε». Εγώ βρήκα το κουράγιο ενώ έτρεμα σηκώθηκα άνοιξα την πόρτα και έφυγα. Ξέσπασα σε κλάματα, τρελάθηκα από την απόγνωση στην οποία είχα περιέλθει.

Αυτό που μου είχε συμβεί ήταν τραγικό. Στην πιο ευάλωτη στιγμή της ζωής μου βρέθηκα σε αυτή την κατάσταση. Σιχαινόμουν το ίδιο μου το σώμα ενώ βρισκόταν στην πιο ιερή στιγμή του. Μου στέρησε την χαρά της εγκυμοσύνης μου. Μετά από δύο εβδομάδες και χωρίς να έχω βρει το κουράγιο να επισκεφθώ κανέναν άλλο γυναικολόγο, γέννησα πρόωρα το παιδί μου. Δεν έχω ξεχάσει ούτε μια μέρα αυτό που μου συνέβη. Όλο αυτό τον καιρό έτρεμα και μόνο στην σκέψη ότι θα πρέπει να πω αυτά τα περιστατικά δημόσια σε ένα ακροατήριο. Αλλά το πλήθος των κακοποιημένων γυναικών από τον ίδιο άνθρωπο που βρήκε το κουράγιο να μιλήσει μου έδωσε δύναμη. Η σιωπή δεν είναι η λύση. Πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη» υποστηρίζει στην μήνυση της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This