Στη δημοσιότητα βιντεοληπτικό υλικό της ΕΛΑΣ για τα επεισόδια έξω από το Εφετείο, όταν ανακοινώθηκε η απόφαση για τη ΧΑ (video)

Τονίζεται πως το εν λόγω υλικό δεν έχει υποστεί παρεμβάσεις

Must Read

Βιντεοληπτικό υλικό από drone της ΕΛΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στο οποίο παρουσιάζονται τα επεισόδια έξω από το Εφετείο την ημέρα της απόφασης για τη Χρυσή Αυγή. 

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση το υπουργείο, το βίντεο της ΕΛΑΣ καλύπτει το χρόνο από λίγο πριν από την ανακοίνωση της απόφασης για τη Χρυσή Αυγή, έως και την αποχώρηση των συγκεντρωθέντων και την επέκταση επεισοδίων προς την πλευρά του Πεδίου του Άρεως.

Στη ίδια ανακοίνωση τονίζεται πως το εν λόγω υλικό δεν έχει δεχτεί παρεμβάσεις, ο χρόνος του είναι συνεχής, ενώ, όπου χρειάζεται να σχολιασθεί ένα στιγμιότυπο ο χρόνος «παγώνει», το γεγονός φωτογραφίζεται από το ίδιο το drone και για 3 δευτερόλεπτα παίζει η φωτογραφία.

Σκοπός του, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, είναι να αποδείξει στους πολίτες ότι δεν υπήρξε απρόκλητη επίθεση, καθώς «διαψεύδονται όσοι μίλησαν για “προσπάθεια” της Αστυνομίας να διαλύσει την συγκέντρωση».

  • Δείτε το βίντεο που τράβηξε drone της Ελληνικής Αστυνομίας:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This