Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020

Στη δημοσιότητα βιντεοληπτικό υλικό της ΕΛΑΣ για τα επεισόδια έξω από το Εφετείο, όταν ανακοινώθηκε η απόφαση για τη ΧΑ (video)

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Τονίζεται πως το εν λόγω υλικό δεν έχει υποστεί παρεμβάσεις

Βιντεοληπτικό υλικό από drone της ΕΛΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στο οποίο παρουσιάζονται τα επεισόδια έξω από το Εφετείο την ημέρα της απόφασης για τη Χρυσή Αυγή. 

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση το υπουργείο, το βίντεο της ΕΛΑΣ καλύπτει το χρόνο από λίγο πριν από την ανακοίνωση της απόφασης για τη Χρυσή Αυγή, έως και την αποχώρηση των συγκεντρωθέντων και την επέκταση επεισοδίων προς την πλευρά του Πεδίου του Άρεως.

Στη ίδια ανακοίνωση τονίζεται πως το εν λόγω υλικό δεν έχει δεχτεί παρεμβάσεις, ο χρόνος του είναι συνεχής, ενώ, όπου χρειάζεται να σχολιασθεί ένα στιγμιότυπο ο χρόνος «παγώνει», το γεγονός φωτογραφίζεται από το ίδιο το drone και για 3 δευτερόλεπτα παίζει η φωτογραφία.

Σκοπός του, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, είναι να αποδείξει στους πολίτες ότι δεν υπήρξε απρόκλητη επίθεση, καθώς «διαψεύδονται όσοι μίλησαν για “προσπάθεια” της Αστυνομίας να διαλύσει την συγκέντρωση».

  • Δείτε το βίντεο που τράβηξε drone της Ελληνικής Αστυνομίας:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ