Δίκη «Noor 1»: Αιχμές συνηγόρων κατηγορουμένων – Επικαλούνται τους αθωωθέντες!

Στις αγορεύσεις τους για την χορήγηση ελαφρυντικών

Must Read

Μετά την απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πειραιά για αθώωση των κατηγορουμένων στην υπόθεση του «Noor 1» Αιμίλιου Κοτσώνη, Βασίλειου Κουρούβανη και Παναγιώτη Φάρου, συνήγοροι υπεράσπισης άλλων κατηγορουμένων, επικαλούνται τους αθωωθώντες.

Συνήγοροι των κατηγορουμένων επικαλέστηκαν τους ….αθωωθέντες κατά τις αγορεύσεις τους για την χορήγηση ελαφρυντικών στους πελάτες τους.

Ο Χάρης Σύψας, συνήγορος του ναυλωτή του «Noor 1» Γιώργου Μπουρδούβαλη, ζήτησε τα ελαφρυντικά του σύννομου βίου και της μετέπειτα καλής συμπεριφοράς για τον πελάτη του.

Μάλιστα επικαλέσθηκε τους συγκατηγορούμενους του Μπουρδούβαλη, Κοτσώνη. Κουρούβανη και Φάρο τους οποίους είχε αθωώσει νωρίτερα το δικαστήριο.

Ανέφερε σχετικά: «Όλοι οι σήμερα αθωωθέντες τι σας είπαν κατά τη διαδικασία από τον πρώτο βαθμό; ότι ήταν άνθρωπος χρήσιμος για όλους σε πολύ καλή θέση, βοηθούσε όλους τους Ελληνόφωνους».

Επιπλέον αναφέρθηκε στην πίεση που ασκείται στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής που συμπτωματικά εκδικάζεται, επίσης, σήμερα ως προς την αναστολή εκτέλεσης των ποινών: «Δεν υπήρξε πίεση σε σας. Υπήρχε εκεί».

Από την πλευρά του ο Γιάννης Γλύκας, συνήγορος υπεράσπισης του Ευθύμιου Γιαννουσάκη ο οποίος, είχε υποστηρίξει την αθωότητα των Κοτσώνη-Κουρούβανη-Φάρου και έδωσε μυστικές καταθέσεις που οδήγησαν στην έκδοση ενταλμάτων σύλληψης σε βάρος των Τούρκων φερόμενων ως αγοραστών και παραληπτών των 2,1 τόνων ηρωίνης Ζιντάστι και Ριγκαμπάντι, σχολίασε:

«Υιοθετείτε πλήρως τους ισχυρισμούς του Γιαννουσάκη ως προς τους αθωωθέντες και οφείλει να αναγνωρίσει η Δικαιοσύνη ότι έχει βοηθήσει στην υπόθεση».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This