Έγινε η νύχτα μέρα από τις αστραπές – Πλημμύρησε η Κρήτη – Καταστράφηκαν επιχειρήσεις (video)

Must Read

Έντονες βροχοπτώσεις, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Τρίτης, στην Κρήτη, με αποτέλεσμα να προκληθούν αρκετά προβλήματα κυρίως σε περιοχές πέριξ του Ηρακλείου, αλλά και στον δήμο Χερσονήσου και τα Χανιά.

Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική του Ηρακλείου καθώς κλήθηκε να προχωρήσει σε μια απάντληση υδάτων ενώ άλλες τρεις επιχειρήσεις στήθηκαν στην Χερσόνησο. Δύο κοπές δέντρων καταγράφηκαν στο Κοκκίνι Χάνι και το Τομπρούκ, από την ένταση της χαλαζόπτωσης. Παράλληλα στα Χανιά η βροχόπτωση και η χαλαζόπτωση ήταν τόσο έντονη που η πυροσβεστική χρειάστηκε να προχωρήσει σε τέσσερις απαντλήσεις και δυο κοπές δέντρων.

Το σκηνικό του καιρού άλλαξε μέσα σε ελάχιστα λεπτά με κύριο φαινόμενο εκτός από τη βροχή, την πτώση της θερμοκρασίας.

Λόγω της κακοκαιρίας προκλήθηκαν ζημιές στο δίκτυο ηλεκτροδότησης σε σημεία του δήμου Χανίων και του Βόρειου Οδικού Άξονα μέχρι και την περιοχή της Αγίας Μαρίνας, με τα συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ να εργάζονται προκειμένου να αποκατασταθεί η βλάβη.

Παράλληλα, οι υπηρεσίες του δήμου κλήθηκαν να απομακρύνουν φερτά υλικά που συγκεντρώθηκαν σε σκάρες φρεατίων των δικτύων αποχέτευσης.

Κλειστός παραμένει σήμερα ο Εθνικός Δρυμός Λευκών Ορέων, ενώ από τη μικρής διάρκειας, αλλά έντονη, χαλαζόπτωση προκλήθηκαν ζημιές σε ελαιοκαλλιέργειες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This