Μεσολόγγι: Ζωή μέσα από τον θάνατο! Η λήπτρια πραγματοποίησε το όνειρο του 16χρονου που της χάρισε το φως της

Must Read

Ήταν Σάββατο 27 Ιουνίου του 2020 όταν το πανελλήνιο πάγωνε από την τραγική είδηση του θανάτου ενός 16χρονου αγοριού στο Μεσολόγγι. Ο άτυχος Βασίλης είχε κάνει βουτιά στο κενό από το μπαλκόνι του διαμερίσματος του 3ου ορόφου της πολυκατοικίας, όπου διέμενε με την μητέρα του. 

Για μέρες πάλεψε στην εντατική για την ζωή του και όταν πια οι γιατροί ενημέρωσαν ότι δεν υπάρχει καμία ελπίδα, η τραγική μητέρα πήρε την γενναία απόφαση να δωρίσει τα όργανά του και να δώσει ζωή σε άλλους συνανθρώπους μας.

Σήμερα, η μητέρα του, Αθανασία Δημητρίου, για ακόμη μια φορά συγκινεί μέσα από το μήνυμά της στο διαδίκτυο.

Αποκαλύπτει ότι η λήπτρια του ματιού του Βασίλη, πραγματοποίησε το όνειρο του 16χρονου να γίνει ψυχολόγος. Έγινε η ίδια ψυχολόγος και μέσα από το μάτι του Βασίλη θα ασκήσει την επιστήμη της ψυχολογίας.

Το συγκινητικό μήνυμα της Αθ. Δημητρίου:

«Όταν ήσουν μικρός – που λες αγάπη- σε ρωτούσαν τι θέλεις να γίνεις όταν μεγαλώσεις κι έλεγες ψυχολόγος… Αστειευόμουν και σου έλεγα διάλεξες ακριβώς το επάγγελμα που σου ταιριάζει…. Σήμερα το πρωί δέχτηκα ένα τρυφερό τηλέφωνο, αγάπη μου, από τη λήπτη του ενός ματιού σου. Μου είπε ότι μόλις τελείωσε ψυχολόγος στη Θεσσαλονίκη και ετοιμάζεται να ιδιωτεύσει… Με το δικό σου εύστοχο μάτι θα βλέπει τα περιστατικά της μόνο με αγάπη… γιατί αυτός ήσουν εσύ… η αγάπη προσωποποιημένη.. Καλή της επιτυχία, για μένα είναι οικογένεια και ξέρω σίγουρα ότι θα γίνει μια εξαιρετική ψυχολόγος – επιστήμονας υπόδειγμα…»

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This