ΑΧΕΠΑ: Ακόμη ένας γιατρός εντοπίστηκε θετικός στον κορωνοϊό

Must Read

Μετά τον εντοπισμό 10 κρουσμάτων κορωνοϊού σε διοικητικό, νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, εντοπίστηκε ακόμη ένας γιατρός θετικός στον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα να ακυρωθούν όλα τα χειρουργεία της οφθαλμολογικής.

Το περιστατικό γνωστοποιήθηκε από τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο, ο οποίος μίλησε στο GRTimes και ανέφερε πως «χθες έγιναν συνολικά 700 τεστ Covid-19 στους εργαζομένους, 300 rapid και 400 μοριακά, και βρέθηκε θετικό κρούσμα σε γιατρό της οφθαλμολογικής. Σήμερα δεν θα πραγματοποιηθούν χειρουργεία στην οφθαλμολογική ώστε να υπάρξουν οι διαδικασίες ιχνηλάτησης και απολύμανσης των χώρων».

Ο κ. Γιαννάκος κάνε έκκληση σε όσους πραγματοποίησαν το τεστ να μπουν σε καραντίνα ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

«Τα τεστ είναι άνευ σημασίας, αν κάποιος ήρθε σε επαφή με θετικό κρούσμα μπορεί στο χθεσινό τεστ που έκανε να βγήκε αρνητικό και σε νέο τεστ έπειτα από τρεις μέρες να βγει θετικός καθώς πρέπει να περάσει το στάδιο επώασης».

Μάλιστα, ο πρόεδρος ζητά επίσης την επίσημη ενημέρωση από τη διοίκηση του νοσοκομείου και το υπουργείο Υγείας για να υπάρξει αντίστοιχα η ανάλογη αντιμετώπιση από τους αρμόδιους φορείς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This