Στριμώχτηκαν σαν σαρδέλες στο Μπουρνάζι για να ακούσουν Πάνο Καλίδη – Το μήνυμα του κλαμπ στις οθόνες (video)

Must Read

Απίστευτες εικόνες συνωστισμού στο Μπουρνάζι με θαμώνες να διασκεδάσουν ξέφρενα ο ένας πάνω στον άλλον μέχρι τις δύο τα ξημερώματα!

Τα στιγμιότυπα από την βραδιά προκαλούν αγανάκτηση τη στιγμή που επιχειρηματίες όλων των κλάδων ασφυκτιούν οικονομικά, ακολουθώντας όλα τα επίπονα μέτρα της πανδημίας  που καταγράφει αλματώδη αύξηση κρουσμάτων.

Σύμφωνα με το mega, η βραδιά είχε καλεσμένο τον τραγουδιστή Πάνο Καλίδη, ο ίδιος όμως αρνήθηκε να σχολιάσει το γεγονός.

H αφίσα της βραδιάς

To μήνυμα στις γιγαντοοθόνες

Στις γιγαντοοθόνες του κλαμπ αναφερόταν το εξής μήνυμα: «Παρακαλούμε μην ανεβάζετε στόρυ ή κάποιου είδους βίντεο – εικόνα. Ευχαριστούμε!», ενώ οι εργαζόμενοι ζητούσαν από τους θαμώνες να μην τραβάνε βίντεο και φωτογραφίες με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Ο καταστηματάρχης υποστήριξε ότι τα μέτρα τηρούνται στο έπακρο ενώ γίνονται διαρκείς έλεγχοι. Μάλιστα ισχυρίστηκε ότι τα βίντεο και οι φωτογραφίες που διαρρέουν είναι από παρελθοντικές βραδιές. 

Ωστόσο, οι θαμώνες του γνωστού κλαμπ όπως και άλλοι επιχειρηματίες της περιοχής, αναφέρουν ότι το φαινόμενο είναι… καθημερινό!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This