Συγκεκριμένα, Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής του Ε.Φ.Ε.Τ., στο πλαίσιο του Επίσημου Ελέγχου για αλλεργιογόνες ουσίες, διενήργησε δειγματοληψία σε σοκολάτα γάλακτος και κατόπιν του εργαστηριακού ελέγχου του δείγματος που πραγματοποιήθηκε από την Α΄ Χημική Υπηρεσία Αθηνών (Τμήμα Β΄), της Γενικής Δ/νσης του Γενικού Χημείου του Κράτους, της Α.Α.Δ.Ε. ανιχνεύτηκε η παρουσία αλλεργιογόνου ουσίας (αραχίδα), η οποία δεν δηλώνεται στην επισήμανση.
Το συγκεκριμένο προϊόν διακινείται στην Ελλάδα σε συσκευασίες των 100 γρ., και έχει ελάχιστης διατηρησιμότητας 19/06/2021.