Αλαλούμ με τα voucher για τους παιδικούς σταθμούς!

Επικοινωνιακή φούσκα

Must Read

Μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκαν χιλιάδες εργαζόμενες μητέρες στο Δημόσιο, καθώς το υπουργείο Εργασίας τα έκανε… θάλασσα στην υλοποίηση της εξαγγελίας για τη χορήγηση voucher για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς.

Όχι μόνο ολοκλήρωσε τη διαδικασία με τη μεγαλύτερη καθυστέρηση από κάθε άλλη χρονιά, αλλά «τιμώρησε» και τους γονείς οι οποίοι καλούνται να αντεπεξέλθουν σε ένα έκτακτο έξοδο, να πληρώσουν από την τσέπη τους τα τροφεία για τον μήνα Σεπτέμβριο. Έτσι, η πομπώδης ανακοίνωση από το υπουργείο Εργασίας ότι φέτος για πρώτη φορά δίνεται ενίσχυση σε 15.000 μητέρες εργαζόμενες στο Δημόσιο αποδεικνύεται άλλη μία επικοινωνιακή φούσκα.

Καθώς τα οριστικά αποτελέσματα εκδόθηκαν στις 14 Οκτωβρίου, η πλειονότητα των γονέων που δεν είχαν κάνει νωρίτερα εγγραφή σε βρεφονηπιακούς σταθμούς αδυνατεί να βρει θέση. Παράλληλα, όμως, όσοι είχαν κάνει εγγραφή και έστειλαν τα παιδιά σε σταθμούς, μαθαίνουν ξαφνικά ότι τα voucher εκκινούν από τον Οκτώβριο, με αποτέλεσμα να καλούνται να πληρώσουν μόνοι τους τον Σεπτέμβριο.

«Την ίδια μέρα που η κυρία Μιχαηλίδου σε συνέντευξή της αυτοσυγχαίρεται ότι κάλυψε για πρώτη φορά και τα παιδιά των δημοσίων υπαλλήλων, οι γονείς έρχονται αντιμέτωποι με την πραγματικότητα που την αντικρούει» σχολίασε η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης και τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ Θεανώ Φωτίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This