«Έκρηξη» κρουσμάτων στη Χίο με 47 νέες λοιμώξεις στο hotspot της ΒΙ.ΑΛ.

Πραγματοποιήθηκαν 330 τεστ για κορωνοϊό από τρία κλιμάκια του ΕΟΔΥ

Must Read

Συνολικά 47 άτομα θετικά στην Covid-19 εντοπίστηκαν στο πλαίσιο των 440 rapid tests που πραγματοποίησαν τρία κλιμάκια του ΕΟΔΥ στο hotspot της της ΒΙ.ΑΛ. στη Χίο

Ειδικότερα, κατά τους ελέγχους κλιμακίων του ΕΟΔΥ, αποτελούμενα και από Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) ΒΙΑΛ Χίου, το διήμερο 22 & 23 Οκτωβρίου, εντοπίστηκαν 47 θετικά κρούσματα κορωνοϊού, που αφορούν σε 2 υπαλλήλους και σε 45 ωφελούμενους και πιο συγκεκριμένα 9 θετικά κρούσματα (ένας υπάλληλος της ΒΙ.ΑΛ. και 8 ωφελούμενοι) σε 113 δείγματα την Πέμπτη 22/10, και ακόμη 38 θετικά κρούσματα (ένας ακόμη υπάλληλος της ΒΙ.ΑΛ. και 37 ωφελούμενοι) σε 327 δείγματα σήμερα Παρασκευή 23/10.

Οι περισσότεροι από τους ασθενείς είναι ασυμπτωματικοί και θα τεθούν σε περιορισμό εντός της ΒΙ.ΑΛ., χωρίς να είναι γνωστό αν υπάρχει επαρκής χώρος καραντίνας για τόσο μεγάλο αριθμό μεταναστών στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης (Κ.Υ.Τ.) μεταναστών.

Όπως προκύπτει από ρεπορτάζ του «politischios.gr», τα κλιμάκια θα παραμείνουν στη Χίο μέχρι και τις αρχές της εβδομάδας, προκειμένου να αποτυπώσουν πλήρως τον επιδημιολογικό χάρτη του Κ.Υ.Τ. της Χίου πραγματοποιώντας όσο το δυνατόν περισσότερα τεστ γίνεται.

(φωτό: αρχείο)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This