Ποια σχολεία θα είναι κλειστά αυτή την εβδομάδα – Δείτε αναλυτικά τη λίστα

Must Read

Ολοένα και μεγαλώνει η λίστα των σχολικών μονάδων που έχουν αναστείλει τη λειτουργία τμημάτων και τάξεων σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού. 

Λίγες μόλις εβδομάδες μετά τον αγιασμό και την έναρξη της σχολικής χρονιάς, οι σχολικές μονάδες βάζουν «λουκέτο» η μία μετά την άλλη. Για τον λόγο αυτό, το Υπουργείο Παιδείας συνεχώς ανανεώνει την λίστα με τα σχολεία των οποίων η λειτουργία επηρεάζεται από την πανδημία.

Μάλιστα, τα περισσότερα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά εντοπίζονται στην Αττική.

Μπείτε εδώ για να δείτε αναλυτικά την λίστα των σχολείων που θα παραμείνουν κλειστά, καθώς και πότε θα επαναλειτουργήσουν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το Μαξίμου προσπαθεί να κλείσει άρον άρον το σκάνδαλο με τα e-mails

Με την πλάτη στο τοίχο βρίσκεται η κυβέρνηση μετά την αποκάλυψη του μεγάλου σκανδάλου με την αξιοποίηση των προσωπικών...

More Articles Like This