Η εξαιρετική κίνηση του Νίκου Δένδια στην συνάντηση με τον Λαβρόφ. Αυτό θα πει εξωτερική πολιτική!

Must Read

Κίνηση υψηλής διπλωματίας αλλά και πατριωτισμού η ενέργεια του Νίκου Δένδια να υποδεχθεί τον Σεργκέι Λαβρόφ με φόντο τον θρυλικότερους υπουργό εξωτερικών στην ιστορία της Ρωσίας, αλλά και θρυλικό ηγέτη του ελληνισμού, Ιωάννη Καποδίστρια!

Ο Νίκος Δένδιας αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι είναι ένας υπουργός εξωτερικών με εξαιρετική αντίληψη των διπλωματικών συνθηκών αλλά και ευφυία που την χρησιμοποιεί για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του έθνους. Και όχι για να ταΐσει ΜΚΟ με τα λεφτά του ελληνικού λαού.

Ιωάννης Καποδίστριας: Η θρυλική μορφή της ρωσικής διπλωματίας και ολόκληρου του ελληνισμού

Η κίνηση του λοιπόν να υποδεχθεί τον υπουργό εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ με φόντο το πορτραίτο του Ιωάννη Καποδίστρια, ήταν μία ευφυής και πατριωτική διπλωματική κίνηση. Ο Ιωάννης Καποδίστριας αποτελεί την εμβληματική φυσιογνωμία της ρωσικής διπλωματίας, τον πλέον βραβευμένο ρώσο διπλωμάτη στην ιστορία του ρωσικού έθνους. Συγχρόνως όμως αποτελεί τον μεγάλο ηγέτη του Ελληνισμού με το άδοξο τέλος δυστυχώς από ελληνικά χέρια.

Η μορφή του Ιωάννη Καποδίστρια αποτελεί την υψηλότερη έκφανση της διαχρονικότητας της ελληνορωσικής φιλίας. Τίποτα δεν μπορεί να υποκαταστήσει την μορφή και την ιστορία που έγραψε ο Ιωάννης Καποδίστριας τόσο για την Ρωσία όσο και για την Ελλάδα. Και φυσικά δεν υπάρχει ισχυρότερη σημειολογία για μία ειλικρινή πρόθεση του Νίκου Δένδια προς τον ρώσο ομόλογό του, από την επίκληση του θρυλικού Capo d’ Istria! 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λέαινα η Καίτη Γκρέυ – Η θέλησή της να κρατηθεί στη ζωή διέψευσε τους ιατρικούς κανόνες

Εξιτήριο για το σπίτι της, έπειτα από σχεδόν έναν μήνα νοσηλείας στην Εντατική Μονάδα, πήρε χθες το μεσημέρι η...

More Articles Like This