«Με την πρώτη ματιά…» πρόστιμο σε μαγαζί που τραγούδησε ο Μπίγαλης (video)

Διαπιστώθηκαν όρθιοι που... χόρευαν

Must Read

Με πρόστιμο απάντησε το κλιμάκιο της ΔΙΜΕΑ στην πολυαναμενόμενη εμφάνιση του Κώστα Μπίγαλη στην Τήνο, αφού όπως διαπιστώθηκε υπήρχε συνωστισμός από θαμώνες που… χόρευαν με τις επιτυχίες του γνωστου τραγουδιστή.

Στα νησιά οι έλεγχοι είναι σαρωτικοί ενώ εάν τα καταστήματα που τους επιβληθεί πρόστιμο παρανομήσουν εκ νέου, υπάρχει εισήγηση για οριστική ανάκληση της άδειας λειτουργίας. 

Στο μπαρ που τραγούδησε ο Κώστας Μπίγαλης, επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ όμως ο ίδιος ο καλλιτέχνης, μιλώντας στο protothema.gr, ισχυρίστηκε ότι μέσα στο μπαρ βρίσκονταν 40-45 άτομα, τα μισά δηλαδή απ’ όσα υπολόγιζαν: «Δεν υπήρχε συνωστισμός και οι λίγοι που σηκώθηκαν να χορέψουν το έκαναν δέκα λεπτά πριν ολοκληρώσω την εμφάνιση μου» σχολίασε ο γνωστός τραγουδιστής, ισχυριζόμενος ότι όλη την διάρκεια της βραδιάς, οι θαυμαστές του διασκέδαζαν καθιστοί με τα τραγούδια του.

https://www.youtube.com/watch?v=6A4KI8aOPAM

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This