2/12/2021

Τσουνάμι εξελίξεων από το «Φεγγάρι των Αποκριών», με νέα πανδημία προ των πυλών και τον Τραμπ να… κερδίζει τις εκλογές!

Συντάκτης: Newsroom

Δημοσιευση:

Η επιρροή του θα κρατήσει για έναν ολόκληρο χρόνο

Η… τρομακτική πανσέληνος, που είναι σήμερα Σάββατο ορατή σε όλο τον κόσμο για πρώτη φορά μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, φέρνει τσουνάμι εξελίξεων για ένα ολόκληρο χρόνο!

 • Από την πολιτική αστρολόγο Δήμητρα Παπανικολοπούλου 

Ο Οκτώβριος είναι ένα αστρολογικό χάος που προκαλεί ανατριχίλα! Πρώτα ήταν το επανομαζόμενο «Φεγγάρι Της Συγκομιδής», που έλαβε χώρα από την 1η Οκτωβρίου έως τις τρεις του μήνα! Τώρα έρχεται το «Μπλε Φεγγάρι» ή αλλιώς «Φεγγάρι των Αποκριών», αστρολογικό φαινόμενο που θα είναι ορατό στις 31 Οκτωβρίου.

Η επιρροή του θα κρατήσει έναν ολόκληρο χρόνο και η ανάδρομη φορά του Ερμή στον Ζυγό, του Άρη στον Κριό και του Δία στον Αιγόκερω ενεργοποιεί αστρολογικές όψεις που φέρνουν τσουνάμι εξελίξεων! Η σπάνια και συνάμα τρομακτική πανσέληνος που συμπίπτει με το δυτικόφερνο και συνάμα απόκοσμο Halloween θα είναι ορατή σε ολόκληρο τον κόσμο (και όχι μόνο ορισμένα μέρη του), κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο!

Το φαινόμενο γίνεται ακόμη πιο σπάνιο γιατί έχουμε δύο ημερολογιακά «Μπλε Φεγγάρια» σε ένα ημερολογιακό έτος. Αυτή η ασυνήθιστη κατάσταση του διπλού «Μπλε Φεγγαριού» συνέβη τελευταία φορά το 1999. Σύμφωνα με τους αστρολογικούς χάρτες, αυτό το φαινόμενο συμβαίνει περίπου κάθε 19 χρόνια. Η πανδημία που έχει προκαλέσει ο Covid-19 στην πραγματικότητα δεν είναι το μοναδικό γεγονός που προκύπτει από τη σύζευξη Κρόνου – Πλούτωνα. Μπορεί να είναι το πρώτο θέμα στην παγκόσμια ατζέντα της επικαιρότητας, μπορεί να έχει αλλάξει τον τρόπο ζωής μας σε δραματικό βαθμό, ωστόσο ο συγκεκριμένος εφιαλτικός ιός είναι ο «προάγγελος» όσων φέρνουν η αστρολογική σύζευξη και η «σύνοδος» Κρόνου – Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 13 Νοεμβρίου! Τότε θα αρχίσουν πρωτοφανείς κλυδωνισμοί στην παγκόσμια πολιτική και οικονομική σκηνή!

Τριγμοί στην παγκόσμια πολιτική σκηνή

Η συνάντηση Δία και Πλούτωνα εκείνη την ημέρα του Νοεμβρίου είναι η τρίτη και φαρμακερή! Δεν θα δουν ο ένας τον άλλον ξανά για τα επόμενα 13 χρόνια, με τον σημαδιακό αριθμό 13 να προκαλεί ντόμινο γεγονότων που η ανθρωπότητα θα βιώνει με κομμένη την ανάσα!

Η πείνα που θα πέσει στον πλανήτη δεν θα έχει προηγούμενο και ο φόβος για το αύριο θα φωλιάσει στις ψυχές των ανθρώπων. Κυβερνήσεις διαλύονται σαν καρυδότσουφλα που σκάνε στα βράχια και σε οικονομικό επίπεδο το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ευρωπαϊκή Ένωση παλεύουν να συνάψουν εμπορική συμφωνία πριν από την προθεσμία του περίφημου Brexit της 31ης Δεκεμβρίου του 2020. Οι ΗΠΑ πηγαίνουν στις 3 Νοεμβρίου στις κάλπες για να εκλέξουν νέο πρόεδρο και ο Ουρανός φέρνει αναταραχές! Ένα πεδίο μάχης θα εκτυλιχθεί μπροστά στα μάτια του υπόλοιπου κόσμου και θα υπάρξουν συγκρούσεις με τον στρατό να κατεβαίνει στους δρόμους. Ο Ντόναλντ Τραμπ αποδεικνύεται «πολύ σκληρός για να πεθάνει» και η νίκη του έρχεται σε πείσμα όλων εκείνων που προεξοφλούν το πολιτικό του τέλος ως «πλανητάρχη»!

Ο πλανήτης Άρης δεν είναι αγγελιαφόρος καλών μηνυμάτων! Μια νέα πανδημία, διαφορετική από αυτήν που ξέρουμε και αντιμετωπίζουμε, «σκάει» στα κεφάλια μας, ενώ ο πλανήτης «βράζει» από ένοπλες συγκρούσεις και επιθέσεις εξτρεμιστών. Το καζάνι της τρομοκρατίας ανοίγει! Γερμανία, Μεγάλη Βρετανία και Γαλλία δέχονται μεγάλα τρομοκρατικά χτυπήματα, ενώ η οργή της φύσης χτυπά την Ιταλία και η ζωή του Πάπα κινδυνεύει!

Φυσικές καταστροφές και νέο θερμό επεισόδιο

Στην Ελλάδα η αποκάλυψη σκανδάλων φέρνει ακόμη και συλλήψεις για πολιτικά σκάνδαλα, ενώ ο Σκορπιός σηματοδοτεί την αλλαγή των σχέσεων της χώρας μας με την Ευρωπαϊκή Ένωση, που ίσως μας οδηγήσει ακόμη και σε έξοδο από την Ε.Ε.!

Το αστρολογικό φαινόμενο της εισόδου του Άρη στον Σκορπιό φέρνει εξελίξεις! Στο τραπέζι πέφτουν συζητήσεις για εκλογές, ενώ το σενάριο για σχηματισμό κυβέρνησης ειδικού σκοπού φαντάζει υπαρκτό πιο πολύ από ποτέ! Η οργή της φύσης με πλημμύρες και σεισμούς τεστάρει τις αντοχές του κρατικού μηχανισμού και κατοίκων πολλών περιοχών.

Ο εχθρός είναι εντός και ακούει στο όνομα «λαθρομετανάστες», ενώ τα Ελληνοτουρκικά μπαίνουν σε ακόμη πιο εύφλεκτα μονοπάτια. Στον ορίζονται φαίνεται θερμό επεισόδιο έξι ημερών με τα ασκέρια του Ερντογάν, όμως το σκοτάδι παραδίδει στο φως την ελευθερία της πατρίδας!

«Πίνεις την προδοσία με το γάλα, πίνεις την προδοσία με το κρασί. Πρέπει να ξαναγίνεις όπως ήσουν κάποτε, Έλληνας», είχε πει κάποτε ο Μίκης Θεοδωράκης και το «Μπλε Φεγγάρι» θα αποδειχθεί σύμμαχος της Ελλάδας για να ξαναγράψει ιστορία!

«Η μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα», λέει ο Κωστής Παλαμάς και τα λόγια του σπουδαίου Έλληνα θα είναι οδηγός για το μέλλον μας!

Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις

 • Κριός

Αντισταθείτε στην παρόρμηση να απελευθερώσετε την ατελείωτη ενέργεια που κρύβεται μέσα σας! Ήρθε η ώρα να πάρετε αποφάσεις αναφορικά με τους οικονομικούς πόρους σας. Δείξτε ψυχραιμία και σχεδιάστε με προσοχή τον τρόπο με τον οποίο θα καταφέρετε να σταθείτε όρθιοι οικονομικά σ’ ένα αβέβαιο λόγω της πανδημίας περιβάλλον. Μην ξανοίγεστε, μην κάνετε περιττά έξοδα και προστατεύστε το πορτοφόλι σας.

 • Ταύρος

Αυτή η πανσέληνος θα είναι ο οδηγός σας για το μέλλον. Αν και μερικές φορές χάνετε τον έλεγχο με τη διαχείριση καταστάσεων και πραγμάτων που αφορούν το σπίτι σας, δεν χρειάζεται να απογοητεύεστε, γιατί κατά βάθος το ξέρετε και οι ίδιοι ότι είστε άνθρωποι του σπιτιού. Παρά τα μέτρα, αφιερώστε χρόνο για τον εαυτό σας. Βγείτε έξω έστω για ένα φαγητό με φίλους και νικήστε τον φόβο της απομόνωσης.

 • Δίδυμοι

Μπορεί να μην αισθάνεστε ιδιαίτερα κοινωνικοί κάτω από το «Μπλε Φεγγάρι» με τον Ερμή να επηρεάζει τον ψυχισμό σας, αλλά μην αφήσετε να σας ρίξει ψυχολογικά το αστρολογικό φαινόμενο. Οριοθετήστε τους στόχους σας και ναι, δεν είναι κακό να μείνετε και για λίγο μόνοι στο σπίτι, έτσι ώστε με ηρεμία να επαναξιολογήσετε την πορεία σας και τι ακριβώς θέλετε.

 • Καρκίνος

Αυτό το «Μπλε Φεγγάρι» σάς βγάζει από το καβούκι σας, με στόχο να νικήσετε την εσωστρέφεια που σας καταδιώκει. Ρίξτε και λίγο το βάρος στα ερωτικά σας και αφήστε στην άκρη συστολές και ντροπές. Δείξτε το ερωτικό σας ενδιαφέρον στον άνθρωπο που σας έχει κάνει «κλικ» και στον οποίον ως τώρα δεν έχετε δείξει και εκφράσει τα συναισθήματά σας. Η ζωή τρέχει και μην αφήνετε τις ευκαιρίες να σας προσπερνάνε.

 • Λέων

Αφήστε το φως του «Μπλε Φεγγαριού» να λάμψει στην επαγγελματική καριέρα σας. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να επικεντρωθείτε στα εργασιακά σας και να βελτιώσετε την εικόνα στη δουλειά σας, βάζοντας τους «εχθρούς» σας στη θέση τους. Μη φοβάστε να προτείνετε όσα οραματίζεστε στο big boss και δείξτε του ότι πρέπει να σας εμπιστεύεται ακόμη περισσότερο.

 • Παρθένος

Το να έχετε ένα «Μπλε Φεγγάρι» δεν είναι ό,τι καλύτερο αυτή την περίοδο. Ειδικά στα αισθηματικά σας, μιας και έχετε πέσει εδώ και καιρό σε ένα τέλμα και το αστρολογικό φαινόμενο σας βυθίζει ακόμη περισσότερο. Μην απογοητεύεστε. Θα περάσετε ακόμη μερικούς μήνες με τα ερωτικά σας χάλια (ο χειμώνας θα είναι… βαρύς), όμως μετά θα είναι σαν να μπαίνει η άνοιξη στην καρδιά σας. Ένα νέο πρόσωπο εισβάλλει στη ζωή σας, την κάνει άνω κάτω και η καρδιά σας θα φτερουγίσει από έρωτα τρελό.

 • Ζυγός

Μπορεί να είστε στο επίκεντρο της προσοχής του κοινωνικού σας περίγυρου, όμως δεν είναι πάντα καλό να ασχολούνται όλοι μαζί σας. Κάποιοι σας χτυπάνε τάχα φιλικά την πλάτη, αλλά ακονίζουν τα μαχαίρια για πισώπλατα χτυπήματα. Δείτε τι κρύβεται πίσω από χαμόγελα και αγκαλίτσες, και πάρτε όσο πιο σύντομα μπορείτε τα μέτρα σας. Μπορεί να χρειαστεί να πάρετε δύσκολες αποφάσεις, αλλά σκεφτείτε ότι είναι για καλό σας.

 • Σκορπιός

Το «Μπλε Φεγγάρι» είναι η μεγάλη ευκαιρία για restart, και είναι καλή ώρα να κάνετε έναν απολογισμό για τα ως τώρα πεπραγμένα σας. Δεν σημαίνει ότι τα έχετε κάνει όλα λάθος, όμως η περισυλλογή θα σας χρησιμέψει ιδιαίτερα. Φροντίστε την υγεία σας και πέρα από τα τυπικά μέτρα που έχουν μπει στη ζωή μας για τον κορωνοϊό κάντε και κανένα τσεκάπ. Δεν είναι χαμένος χρόνος, πιστέψτε με.

 • Τοξότης

Θα είναι ακόμα πιο δύσκολο από το συνηθισμένο να εκφράσετε τα συναισθήματά σας ή ακόμα και να βρείτε τους σωστούς αποδέκτες, όμως αυτή την περίοδο φαντάζει μονόδρομος. Μυστικά του παρελθόντος βγαίνουν στην επιφάνεια. Μην τρομάζετε. Κάποια στιγμή είναι αναπόφευκτο να κλείνουμε μια και καλή τους λογαριασμούς μας με το χθες, και αυτό θα σας βγει σε καλό. Αν δεν σπάσετε αβγά, ομελέτα δεν θα φτιάξετε ποτέ…

 • Αιγόκερως

Ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε το μπλέξιμο είναι να κοιτάτε τη δουλειά σας και να μη χώνετε παντού τη μύτη σας. Κακή η περιέργεια, ακόμη και σε οικογενειακά ζητήματα, μιας και αν συνεχίσετε έτσι θα είστε αντιμέτωποι διαρκώς με εντάσεις και προστριβές. Τέλος λοιπόν τα κουτσομπολιά ακόμη και μέσα στο σπίτι και κατ’ επέκταση με φίλους και λοιπούς συγγενείς, γιατί σας επηρεάζουν ακόμη και στην… τσέπη! Ξέρετε το δανεικά και αγύριστα; Ε, φροντίστε να μην την πατήσετε.

 • Υδροχόος

Η εργασιακή σας ζωή είναι πιθανό να διαταραχθεί από την παρουσία του Ερμή, γι’ αυτό μην εκπλαγείτε βλέποντας τις προθεσμίες να χάνονται, τα e-mails να εξαφανίζονται και τα πλάνα σας να πηγαίνουν πίσω. Προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε τη σύγχυση με ψυχραιμία (το ξέρω, εύκολο δεν είναι), αλλά δεν έχετε και άλλη επιλογή. Κακός σύμμαχος τα νεύρα, μην το ξεχνάτε.

 • Iχθύες

Νιώθετε ότι έχετε πέσει σε ωκεανό χωρίς σωσίβιο. Τα οικονομικά σας χάλια αυτή την περίοδο έχουν επιπτώσεις και στην ψυχική σας υγεία. Δεν μπορείτε να κάνετε και διαφορετικά παρά να αρχίσετε να κολυμπάτε ώσπου να βρείτε στεριά. Και αυτή θα είναι η αγκαλιά ενός νέου έρωτα, που θα σας δώσει κίνητρα να συμμαζέψετε και τα οικονομικά σας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τον παρέσυρε το τραίνο στον Δεντροπόταμο Θεσσαλονίκης

Εμπορική αμαξοστοιχία, που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη, το βράδυ της Τετάρτης παρέσυρε έναν άντρα...

Κινδύνεψε ηλικιωμένη από πυρκαγιά στην Εύβοια

Μια ηλικιωμένη κινδύνεψε από πυρκαγιά που ξέσπασε σε σπίτι στα Νέα Στύρα στην Εύβοια.Οι...

Διασωληνώθηκε στο νοσοκομείο Πατρών 4χρονο αγοράκι

Διασωληνωμένο και σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ένα 4χρονο αγοράκι στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της...

Ζητάνε πολιτικό άσυλο 17 Τούρκοι στον Έβρο!

Ολόκληρη επιχείρηση έστησε η ΕΛΑΣ στον Έβρο, με 17 Τούρκους που ζητάνε πολιτικό άσυλο.Πρόκειται...

Τραγωδία: Επέζησε από σοβαρό τροχαίο και έπεσε από την ταράτσα!

Τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε έναν 60χρονο στο Αγρίνιο, που στις 4 Νοεμβρίου...

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο Μητροπολίτης Αιτωλίας που νοσεί με κορωνοϊό

Επιδεινώθηκε η υγεία του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμά, που νοσεί με κορωνοϊό και...

Με ράντζα στους διαδρόμους θωράκισε το ΕΣΥ ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ιδού η κατάσταση του ΕΣΥ για την οποία καυχήθηκε στη Βουλή ο πρωθυπουργός

Απειλούσε να πετάξει τη… γυναίκα του από το μπαλκόνι!

Ακόμη ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στη Χαλκίδα, όταν ένας άντρας αφού πρώτα επιτέθηκε στη...

Σάστισε με τις δηλώσεις του Μητσοτάκη για τις ΜΕΘ ο νευροχειρουργός Πάνος Παπανικολάου

Άφωνους άφησε τους επιστήμονες της ιατρικής κοινότητας ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή, με τους...

Συναγερμός για την εξαφάνιση 57χρονης στο Μενίδι

Missing Alert εκδόθηκε από το Χαμόγελο του Παιδιού για την εξαφάνιση γυναίκας στο Μενίδι.Η...

«Βόμβα»! Ο γυναικολόγος της Παρθένας Κουτμερίδου κατηγορεί τον σύζυγό της

Θλίψη και οδύνη έχει σκορπίσει ο θάνατος της 42χρονης Παρθένας Κουτμερίδου η οποία άφησε...

Νεκρός 19χρονος που ξυλοκοπήθηκε σε Κέντρο Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία στη Θεσσαλονίκη

«Πάγωσε» η Θεσσαλονίκη στην είδηση ότι ένας 19χρονος έχασε τη ζωή του μετά από...

«Έκρηξη» με 690 διασωληνωμένους – 75 νεκροί και 6.196 νέα κρούσματα

Την ώρα που ο πρωθυπουργός αρνείται τις ΜΕΘ

Θρίλερ στα Χανιά με το πτώμα άνδρα στο φαράγγι της Αράδαινας

Αντιμέτωποι με ένα αποτρόπαιο θέματα ήρθαν τουρίστες που διέσχιζαν το φαράγγι της Αράδαινας στα...

James Καφετζής για την πικρία του Νίκου Μπάρτζη: «Στεναχωρήθηκα και απογοητεύτηκα! Δεν ξέρω ποιος είναι ο σκοπός του να βγει πανελλαδικά»

Η φιλία του Νίκου Μπάρτζη και του James Καφετζή τελείωσε άδοξα γεγονός το οποίο...

Πυρά από Λινού: «Ακραίος ο υποχρεωτικός εμβολιασμός με πρόστιμο! Mένει να τους εμβολιάζουν με τη βία»

Κύμα οργισμένων αντιδράσεων έχει προκαλέσει το αντισυνταγματικό μέτρο που επέβαλλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τιμωρώντας...

Σχολιαστε το αρθρο

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πυρά από τον συνταγματολόγο Γιώργο Κασιμάτη: «Έγκλημα κατά της ανθρωπότητας»

Την οργή σύσσωμης της πολιτείας αλλά και των κομμάτων...

Το δράμα της Καίτης Γκρέυ: Δεν θα μάθει ποτέ ότι πέθανε ο γιος της

Τις πιο τραγικές στιγμές ζει η οικογένεια της Αγγελικής...

Χαροπαλεύει ψάχνοντας κρεβάτι σε ΜΕΘ ο διπλά εμβολιασμένος Παναγιώτης Κελεσίδης

Μάχη με τον κορωνοϊό δίνει ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του...

«Βόμβα»! Ο γυναικολόγος της Παρθένας Κουτμερίδου κατηγορεί τον σύζυγό της

Θλίψη και οδύνη έχει σκορπίσει ο θάνατος της 42χρονης...

Επιστρεπτέα προκαταβολή: Η ώρα της «λυπητερής»!

Αναρτώνται στην ΑΑΔΕ τα ποσά που πρέπει να αποδώσουν επαγγελματίες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Κραυγή αγωνίας του Κωνσταντίνου Θεοδωρίδη για τον εξαφανισμένο γιο του: «Πού είσαι, Νικόλα μου;»

«Φυλακισμένος» σε σέκτα, σε κάποια χώρα της Σκανδιναβίας ο 22χρονος;

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ