Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020

Τσουνάμι εξελίξεων από το «Φεγγάρι των Αποκριών», με νέα πανδημία προ των πυλών και τον Τραμπ να… κερδίζει τις εκλογές!

Η επιρροή του θα κρατήσει για έναν ολόκληρο χρόνο

Η… τρομακτική πανσέληνος, που είναι σήμερα Σάββατο ορατή σε όλο τον κόσμο για πρώτη φορά μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, φέρνει τσουνάμι εξελίξεων για ένα ολόκληρο χρόνο!

 • Από την πολιτική αστρολόγο Δήμητρα Παπανικολοπούλου 

Ο Οκτώβριος είναι ένα αστρολογικό χάος που προκαλεί ανατριχίλα! Πρώτα ήταν το επανομαζόμενο «Φεγγάρι Της Συγκομιδής», που έλαβε χώρα από την 1η Οκτωβρίου έως τις τρεις του μήνα! Τώρα έρχεται το «Μπλε Φεγγάρι» ή αλλιώς «Φεγγάρι των Αποκριών», αστρολογικό φαινόμενο που θα είναι ορατό στις 31 Οκτωβρίου.

Η επιρροή του θα κρατήσει έναν ολόκληρο χρόνο και η ανάδρομη φορά του Ερμή στον Ζυγό, του Άρη στον Κριό και του Δία στον Αιγόκερω ενεργοποιεί αστρολογικές όψεις που φέρνουν τσουνάμι εξελίξεων! Η σπάνια και συνάμα τρομακτική πανσέληνος που συμπίπτει με το δυτικόφερνο και συνάμα απόκοσμο Halloween θα είναι ορατή σε ολόκληρο τον κόσμο (και όχι μόνο ορισμένα μέρη του), κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο!

Το φαινόμενο γίνεται ακόμη πιο σπάνιο γιατί έχουμε δύο ημερολογιακά «Μπλε Φεγγάρια» σε ένα ημερολογιακό έτος. Αυτή η ασυνήθιστη κατάσταση του διπλού «Μπλε Φεγγαριού» συνέβη τελευταία φορά το 1999. Σύμφωνα με τους αστρολογικούς χάρτες, αυτό το φαινόμενο συμβαίνει περίπου κάθε 19 χρόνια. Η πανδημία που έχει προκαλέσει ο Covid-19 στην πραγματικότητα δεν είναι το μοναδικό γεγονός που προκύπτει από τη σύζευξη Κρόνου – Πλούτωνα. Μπορεί να είναι το πρώτο θέμα στην παγκόσμια ατζέντα της επικαιρότητας, μπορεί να έχει αλλάξει τον τρόπο ζωής μας σε δραματικό βαθμό, ωστόσο ο συγκεκριμένος εφιαλτικός ιός είναι ο «προάγγελος» όσων φέρνουν η αστρολογική σύζευξη και η «σύνοδος» Κρόνου – Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 13 Νοεμβρίου! Τότε θα αρχίσουν πρωτοφανείς κλυδωνισμοί στην παγκόσμια πολιτική και οικονομική σκηνή!

Τριγμοί στην παγκόσμια πολιτική σκηνή

Η συνάντηση Δία και Πλούτωνα εκείνη την ημέρα του Νοεμβρίου είναι η τρίτη και φαρμακερή! Δεν θα δουν ο ένας τον άλλον ξανά για τα επόμενα 13 χρόνια, με τον σημαδιακό αριθμό 13 να προκαλεί ντόμινο γεγονότων που η ανθρωπότητα θα βιώνει με κομμένη την ανάσα!

Η πείνα που θα πέσει στον πλανήτη δεν θα έχει προηγούμενο και ο φόβος για το αύριο θα φωλιάσει στις ψυχές των ανθρώπων. Κυβερνήσεις διαλύονται σαν καρυδότσουφλα που σκάνε στα βράχια και σε οικονομικό επίπεδο το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ευρωπαϊκή Ένωση παλεύουν να συνάψουν εμπορική συμφωνία πριν από την προθεσμία του περίφημου Brexit της 31ης Δεκεμβρίου του 2020. Οι ΗΠΑ πηγαίνουν στις 3 Νοεμβρίου στις κάλπες για να εκλέξουν νέο πρόεδρο και ο Ουρανός φέρνει αναταραχές! Ένα πεδίο μάχης θα εκτυλιχθεί μπροστά στα μάτια του υπόλοιπου κόσμου και θα υπάρξουν συγκρούσεις με τον στρατό να κατεβαίνει στους δρόμους. Ο Ντόναλντ Τραμπ αποδεικνύεται «πολύ σκληρός για να πεθάνει» και η νίκη του έρχεται σε πείσμα όλων εκείνων που προεξοφλούν το πολιτικό του τέλος ως «πλανητάρχη»!

Ο πλανήτης Άρης δεν είναι αγγελιαφόρος καλών μηνυμάτων! Μια νέα πανδημία, διαφορετική από αυτήν που ξέρουμε και αντιμετωπίζουμε, «σκάει» στα κεφάλια μας, ενώ ο πλανήτης «βράζει» από ένοπλες συγκρούσεις και επιθέσεις εξτρεμιστών. Το καζάνι της τρομοκρατίας ανοίγει! Γερμανία, Μεγάλη Βρετανία και Γαλλία δέχονται μεγάλα τρομοκρατικά χτυπήματα, ενώ η οργή της φύσης χτυπά την Ιταλία και η ζωή του Πάπα κινδυνεύει!

Φυσικές καταστροφές και νέο θερμό επεισόδιο

Στην Ελλάδα η αποκάλυψη σκανδάλων φέρνει ακόμη και συλλήψεις για πολιτικά σκάνδαλα, ενώ ο Σκορπιός σηματοδοτεί την αλλαγή των σχέσεων της χώρας μας με την Ευρωπαϊκή Ένωση, που ίσως μας οδηγήσει ακόμη και σε έξοδο από την Ε.Ε.!

Το αστρολογικό φαινόμενο της εισόδου του Άρη στον Σκορπιό φέρνει εξελίξεις! Στο τραπέζι πέφτουν συζητήσεις για εκλογές, ενώ το σενάριο για σχηματισμό κυβέρνησης ειδικού σκοπού φαντάζει υπαρκτό πιο πολύ από ποτέ! Η οργή της φύσης με πλημμύρες και σεισμούς τεστάρει τις αντοχές του κρατικού μηχανισμού και κατοίκων πολλών περιοχών.

Ο εχθρός είναι εντός και ακούει στο όνομα «λαθρομετανάστες», ενώ τα Ελληνοτουρκικά μπαίνουν σε ακόμη πιο εύφλεκτα μονοπάτια. Στον ορίζονται φαίνεται θερμό επεισόδιο έξι ημερών με τα ασκέρια του Ερντογάν, όμως το σκοτάδι παραδίδει στο φως την ελευθερία της πατρίδας!

«Πίνεις την προδοσία με το γάλα, πίνεις την προδοσία με το κρασί. Πρέπει να ξαναγίνεις όπως ήσουν κάποτε, Έλληνας», είχε πει κάποτε ο Μίκης Θεοδωράκης και το «Μπλε Φεγγάρι» θα αποδειχθεί σύμμαχος της Ελλάδας για να ξαναγράψει ιστορία!

«Η μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα», λέει ο Κωστής Παλαμάς και τα λόγια του σπουδαίου Έλληνα θα είναι οδηγός για το μέλλον μας!

Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις

 • Κριός

Αντισταθείτε στην παρόρμηση να απελευθερώσετε την ατελείωτη ενέργεια που κρύβεται μέσα σας! Ήρθε η ώρα να πάρετε αποφάσεις αναφορικά με τους οικονομικούς πόρους σας. Δείξτε ψυχραιμία και σχεδιάστε με προσοχή τον τρόπο με τον οποίο θα καταφέρετε να σταθείτε όρθιοι οικονομικά σ’ ένα αβέβαιο λόγω της πανδημίας περιβάλλον. Μην ξανοίγεστε, μην κάνετε περιττά έξοδα και προστατεύστε το πορτοφόλι σας.

 • Ταύρος

Αυτή η πανσέληνος θα είναι ο οδηγός σας για το μέλλον. Αν και μερικές φορές χάνετε τον έλεγχο με τη διαχείριση καταστάσεων και πραγμάτων που αφορούν το σπίτι σας, δεν χρειάζεται να απογοητεύεστε, γιατί κατά βάθος το ξέρετε και οι ίδιοι ότι είστε άνθρωποι του σπιτιού. Παρά τα μέτρα, αφιερώστε χρόνο για τον εαυτό σας. Βγείτε έξω έστω για ένα φαγητό με φίλους και νικήστε τον φόβο της απομόνωσης.

 • Δίδυμοι

Μπορεί να μην αισθάνεστε ιδιαίτερα κοινωνικοί κάτω από το «Μπλε Φεγγάρι» με τον Ερμή να επηρεάζει τον ψυχισμό σας, αλλά μην αφήσετε να σας ρίξει ψυχολογικά το αστρολογικό φαινόμενο. Οριοθετήστε τους στόχους σας και ναι, δεν είναι κακό να μείνετε και για λίγο μόνοι στο σπίτι, έτσι ώστε με ηρεμία να επαναξιολογήσετε την πορεία σας και τι ακριβώς θέλετε.

 • Καρκίνος

Αυτό το «Μπλε Φεγγάρι» σάς βγάζει από το καβούκι σας, με στόχο να νικήσετε την εσωστρέφεια που σας καταδιώκει. Ρίξτε και λίγο το βάρος στα ερωτικά σας και αφήστε στην άκρη συστολές και ντροπές. Δείξτε το ερωτικό σας ενδιαφέρον στον άνθρωπο που σας έχει κάνει «κλικ» και στον οποίον ως τώρα δεν έχετε δείξει και εκφράσει τα συναισθήματά σας. Η ζωή τρέχει και μην αφήνετε τις ευκαιρίες να σας προσπερνάνε.

 • Λέων

Αφήστε το φως του «Μπλε Φεγγαριού» να λάμψει στην επαγγελματική καριέρα σας. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να επικεντρωθείτε στα εργασιακά σας και να βελτιώσετε την εικόνα στη δουλειά σας, βάζοντας τους «εχθρούς» σας στη θέση τους. Μη φοβάστε να προτείνετε όσα οραματίζεστε στο big boss και δείξτε του ότι πρέπει να σας εμπιστεύεται ακόμη περισσότερο.

 • Παρθένος

Το να έχετε ένα «Μπλε Φεγγάρι» δεν είναι ό,τι καλύτερο αυτή την περίοδο. Ειδικά στα αισθηματικά σας, μιας και έχετε πέσει εδώ και καιρό σε ένα τέλμα και το αστρολογικό φαινόμενο σας βυθίζει ακόμη περισσότερο. Μην απογοητεύεστε. Θα περάσετε ακόμη μερικούς μήνες με τα ερωτικά σας χάλια (ο χειμώνας θα είναι… βαρύς), όμως μετά θα είναι σαν να μπαίνει η άνοιξη στην καρδιά σας. Ένα νέο πρόσωπο εισβάλλει στη ζωή σας, την κάνει άνω κάτω και η καρδιά σας θα φτερουγίσει από έρωτα τρελό.

 • Ζυγός

Μπορεί να είστε στο επίκεντρο της προσοχής του κοινωνικού σας περίγυρου, όμως δεν είναι πάντα καλό να ασχολούνται όλοι μαζί σας. Κάποιοι σας χτυπάνε τάχα φιλικά την πλάτη, αλλά ακονίζουν τα μαχαίρια για πισώπλατα χτυπήματα. Δείτε τι κρύβεται πίσω από χαμόγελα και αγκαλίτσες, και πάρτε όσο πιο σύντομα μπορείτε τα μέτρα σας. Μπορεί να χρειαστεί να πάρετε δύσκολες αποφάσεις, αλλά σκεφτείτε ότι είναι για καλό σας.

 • Σκορπιός

Το «Μπλε Φεγγάρι» είναι η μεγάλη ευκαιρία για restart, και είναι καλή ώρα να κάνετε έναν απολογισμό για τα ως τώρα πεπραγμένα σας. Δεν σημαίνει ότι τα έχετε κάνει όλα λάθος, όμως η περισυλλογή θα σας χρησιμέψει ιδιαίτερα. Φροντίστε την υγεία σας και πέρα από τα τυπικά μέτρα που έχουν μπει στη ζωή μας για τον κορωνοϊό κάντε και κανένα τσεκάπ. Δεν είναι χαμένος χρόνος, πιστέψτε με.

 • Τοξότης

Θα είναι ακόμα πιο δύσκολο από το συνηθισμένο να εκφράσετε τα συναισθήματά σας ή ακόμα και να βρείτε τους σωστούς αποδέκτες, όμως αυτή την περίοδο φαντάζει μονόδρομος. Μυστικά του παρελθόντος βγαίνουν στην επιφάνεια. Μην τρομάζετε. Κάποια στιγμή είναι αναπόφευκτο να κλείνουμε μια και καλή τους λογαριασμούς μας με το χθες, και αυτό θα σας βγει σε καλό. Αν δεν σπάσετε αβγά, ομελέτα δεν θα φτιάξετε ποτέ…

 • Αιγόκερως

Ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε το μπλέξιμο είναι να κοιτάτε τη δουλειά σας και να μη χώνετε παντού τη μύτη σας. Κακή η περιέργεια, ακόμη και σε οικογενειακά ζητήματα, μιας και αν συνεχίσετε έτσι θα είστε αντιμέτωποι διαρκώς με εντάσεις και προστριβές. Τέλος λοιπόν τα κουτσομπολιά ακόμη και μέσα στο σπίτι και κατ’ επέκταση με φίλους και λοιπούς συγγενείς, γιατί σας επηρεάζουν ακόμη και στην… τσέπη! Ξέρετε το δανεικά και αγύριστα; Ε, φροντίστε να μην την πατήσετε.

 • Υδροχόος

Η εργασιακή σας ζωή είναι πιθανό να διαταραχθεί από την παρουσία του Ερμή, γι’ αυτό μην εκπλαγείτε βλέποντας τις προθεσμίες να χάνονται, τα e-mails να εξαφανίζονται και τα πλάνα σας να πηγαίνουν πίσω. Προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε τη σύγχυση με ψυχραιμία (το ξέρω, εύκολο δεν είναι), αλλά δεν έχετε και άλλη επιλογή. Κακός σύμμαχος τα νεύρα, μην το ξεχνάτε.

 • Iχθύες

Νιώθετε ότι έχετε πέσει σε ωκεανό χωρίς σωσίβιο. Τα οικονομικά σας χάλια αυτή την περίοδο έχουν επιπτώσεις και στην ψυχική σας υγεία. Δεν μπορείτε να κάνετε και διαφορετικά παρά να αρχίσετε να κολυμπάτε ώσπου να βρείτε στεριά. Και αυτή θα είναι η αγκαλιά ενός νέου έρωτα, που θα σας δώσει κίνητρα να συμμαζέψετε και τα οικονομικά σας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Υπενθύμιση: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 30 Νοεμβρίου 2020

Τσεκάρετε το εορτολόγιο για να μην ξεχάσετε κανέναν! Σήμερα λοιπόν (30/11/2020) εορτάζουν οι:Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ο Απόστολος, ο ΠρωτόκλητοςΟ ΑΓΙΟΣ ΦΡΟΥΜΕΝΤΙΟΣ, αρχιεπίσκοπος Αβησσυνίας (Αιθιοπίας)Ο...

Επεισόδια σε καταυλισμό Ρομά στην Πάτρα

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έκαναν την εμφάνισή τους σε καταυλισμό Ρομά στην περιοχή Δρεσθενά των Βραχνεΐκων, έξω από την Πάτρα. Ο λόγος ήταν επεισόδια που...

Εμβόλιο μπορεί να μην έχουμε ακόμα, αλλά έχουμε τα πρώτα ειδικά ψυγεία και περιμένουμε κι άλλα (video)

Την ώρα που οι πληροφορίες των Financial Times αναφέρουν πως ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA) θα εξετάσει εντός του Δεκεμβρίου την έγκριση του εμβολίου...

Η επίσημη αγαπημένη επιστρέφει στα σαλόνια: Πρόκριση της Εθνικής μας ομάδας στο Ευρωμπάσκετ 2022

Με μεγάλη ανατροπή απέναντι στη Βουλγαρία, η Εθνική μας ομάδα κατάφερε να οδηγήσει τον αγώνα σε παράταση (71-71) και εν συνεχεία να επικρατήσει με...

Επιμένει για νοθεία ο Τραμπ: «Προσπαθούμε να παρουσιάσουμε στοιχεία, αλλά οι δικαστές δεν μας το επιτρέπουν»

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι δεν πρόκειται να αλλάξει γνώμη για την ύπαρξη εκλογικής νοθείας, στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά τις προεδρικές εκλογές.«Δεν...

Πολωνία και Ουγγαρία δεν βάζουν «νερό στο κρασί τους» για τον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

Την σοβαρή αντιμετώπιση του βέτο που έχουν ασκήσει οι δύο χώρες στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό ζητά η Πολωνία από την Ευρωπαϊκή Ένωση καθώς επίσης και...

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

newsbreak.gr

FREE
VIEW