Τρίτη 15/6/2021

Ο Φάνης Σπανός, περιφερειάρχης Στ. Ελλάδας, καταγγέλλει ότι μετέφεραν 300 πρόσφυγες σε ξενοδοχείο της Ερέτριας… στα κρυφά!

Ο περιφερειάρχης φωνάζει εδώ και καιρό ότι η Στερεά Ελλάδα δεν αντέχει άλλους μετανάστες

Έγραψαν στα… παλαιά τους υποδήματα τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φάνη Σπανό, που φωνάζει εδώ και καιρό ότι δεν αντέχει άλλους μετανάστες η περιφέρειά του και πάντως όχι η Ερέτρια, όπου τους έστειλαν.

Κάτοικοι και φορείς καταγγέλλουν ότι η κυβέρνηση μετέφερε κρυφά μετανάστες σε ξενοδοχείο της Ερέτριας, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων.

«Η αιφνίδια και, παρά τα ερωτήματά μας, μη διαψευθείσα είδηση της επικείμενης εγκατάστασης σημαντικού αριθμού προσφύγων στην καρδιά της τουριστικής ζώνης της πόλης της Ερέτριας έρχεται με μια άστοχη, άδικη και, όπως πάντα, εν κρυπτώ ενέργεια του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, να προσθέσει ένα ακόμα δυσανάλογο φορτίο στην Περιφέρειά μας και δη στην ήδη επιβαρυμένη ΠΕ Εύβοιας.

Ζητούμε να ματαιωθεί άμεσα ο σχεδιασμός για την εγκατάσταση των 300 προσφύγων στη συγκεκριμένη ξενοδοχειακή μονάδα της Ερέτριας και να τηρηθεί εμπράκτως επιτέλους η περιβόητη αναλογικότητα για το σύνολο της Στερεάς Ελλάδας», δηλώνει έξαλλος ο περιφερειάρχης Φάνης Σπανός!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ