Ο πρόεδρος γιατρών ΑΧΕΠΑ αποκαλύπτει: «Βάφτισαν» νέες κλίνες τον αποκλεισμό ασθενών με άλλα νοσήματα (video)

«Δεν έχουμε ούτε σύμβουλο πνευμονολόγο»

Must Read

To νοσοκομείο αναφοράς του AXEΠΑ αφυκτυά χωρίς πνευμονολόγους και κλίνες!

Ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών του ΑΧΕΠΑ, Θανάσης Σιούλης μιλώντας στον Real Fm εξέφρασε μεγάλη ανησυχία για τις ελλείψεις του νοσοκομείου που βρίσκεται στα όρια του με μόλις 4 ελεύθερες κλίνες. Ο κ. Σιούλης τόνισε ότι αν επιδεινωθεί η κατάσταση των ασθενών που νοσηλεύονται σε απλούς θαλάμους, τότε δεν θα υπάρχει χώρος στις ΜΕΘ και θα γίνει διασωλήνωση σε κοινό θάλαμο!

«Οι υγειονομικοί εργάζονται σε συνθήκες πολέμου» δήλωσε ο κ. Σιούλης ο οποίος προβλέπει ότι κατάσταση θα είναι χειρότερη τις επόμενες ημέρες.

Μάλιστα, ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών επεσήμανε, ότι αυτό που πρέπει να τονιστεί είναι ότι μετά την επίσκεψη του υπουργού, Βασίλη Κικίλια σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, ανακοινώθηκε ότι δόθηκαν 42 νεες κλίνες ΜΕΘ, όμως ο ίδιος διευκρινίζει ότι δεν πρόκειται για νέες κλίνες όπως τις «βάφτισαν» αλλά για αποκλεισμό νοσηλείας ασθενών με άλλα νοσήματα και παθήσεις, μετά την εντολή για αναστολή 80% των μη εκτάκτων χειρουργείων. 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This