Δράσεις για την ενίσχυση της βιομηχανίας και την στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της Κεντρικής Μακεδονίας

Must Read

Στοχευμένες δράσεις για την ενίσχυση της βιομηχανίας στην Κεντρική Μακεδονία μέσω του νέου ΕΣΠΑ επεξεργάζεται η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Ελλάδας, όπως ανακοίνωσε στο Thessaloniki Summit 2020 ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Πρόκειται για μια δέσμη πρωτοβουλιών, που θα χρηματοδοτηθούν μέσω των ευρωπαϊκών πόρων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από το νέο ΕΣΠΑ και αποτελούν συνέχεια των δράσεων που υλοποιεί ο ΣΒΕ στην τρέχουσα προγραμματική περίοδο με πόρους της Περιφέρειας.

Σκοπός των δράσεων αυτών είναι η στήριξη του δευτερογενούς τομέα αυτές τις δύσκολες ώρες, της βιομηχανικής παραγωγής και των εργαζομένων. Όπως έκανε γνωστό κ. Τζιτζικώστας, η ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των ελεύθερων επαγγελματιών στην Κεντρική Μακεδονία με μη επιστρεπτέο κεφάλαιο κίνησης έχει ήδη συγκεντρώσει τεράστιο ενδιαφέρον και τα 150 εκ. ευρώ που διαθέτει η Περιφέρεια θα απορροφηθούν στο σύνολό τους για να ενταχθούν ακόμη περισσότεροι από όσους εγκριθούν να λάβουν την επιδότηση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This