Ναρκωτικά βρήκαν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι των φυλακών της Λάρισας σε κρατούμενο που μεταφέρθηκε από τον Κορυδαλλό

Must Read

Δέκα συσκευασίες χασίς συνολικού βάρους 8,4 γραμμαρίων εντόπισαν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι, στην κατοχή ενός κρατουμένου των φυλακών Λάρισας, που μετήχθη από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Άμεσα, σωφρονιστικοί υπάλληλοι του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού, πραγματοποίησαν αιφνιδιαστική έρευνα στο θάλαμο όπου κρατούνταν πριν τη μεταγωγή και στην κατοχή του πρώην συγκρατούμενού του, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα και κατασχέθηκαν 71 μπαλάκια χασίς, μικτού βάρους 78,9 γραμμαρίων, τέσσερα κινητά τηλέφωνα, τρεις φορτιστές και handsfree, δύο ρόπαλα και πένσα.

Η σχετική ανακοίνωση:

Μεσημβρινές ώρες χθες (6 Νοεμβρίου 2020) από σωφρονιστικούς υπαλλήλους του Καταστήματος Κράτησης Λάρισας, εντοπίστηκαν σε κρατούμενο, κατά τη διάρκεια μεταγωγής του από το Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού Ι, (10) συσκευασίες χασίς, συνολικού βάρους (8,4) γραμμαρίων, τις οποίες είχε αποκρύψει σε σωματική του κοιλότητα.

Ακολούθως, σωφρονιστικοί υπάλληλοι του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού Ι, πραγματοποίησαν αιφνιδιαστική έρευνα στο θάλαμο όπου κρατούνταν ο ανωτέρω. Κατά την έρευνα, στην κατοχή του πρώην συγκρατούμενού του, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα και κατασχέθηκαν:

(71) μπαλάκια χασίς, μικτού βάρους (78,9) γραμμαρίων,

(4) κινητά τηλέφωνα,

(3) φορτιστές και handsfree,

(2) ρόπαλα και πένσα.

Ενημερώθηκαν οι αρμόδιοι Εισαγγελείς και τα κατά τόπο αρμόδια Τμήματα Ασφάλειας για διενέργεια προανάκρισης, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και ο προβλεπόμενος πειθαρχικός έλεγχος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This