ΕΦΕΤ: Ανάκληση κολιού από την αγορά

Must Read

Στην ανάκληση Κολιού σε κονσέρβα από την αγορά προχωρά η Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων.

Συγκεκριμένα, ο ΕΦΕΤ και ειδικότερα η η Περιφερειακή Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου, στο πλαίσιο των ελέγχων που διενεργεί για το έτος 2020 για τον προσδιορισμό ισταμίνης σε αλιευτικά προϊόντα, προέβη σε δειγματοληψία, σε υποκατάστημα της εταιρείας ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ ΑΕ, σε προσυσκευασμένους κολεούς ακέφαλους αλίπαστους σε λευκοσιδηρή συσκευασία των 500 γρ. όπου διαπίστωσε την παρουσία ισταμίνης σε συγκέντρωση ανώτερη του επιτρεπόμενου ορίου.

Πρόκειται για το προϊόν με την εμπορική ονομασία «ΛΕΒΑ», ημερομηνία ανάλωσης (λήξης) 31.12.2021 και αριθμό παρτίδας L 31005019, το οποίο παράγεται και συσκευάζεται στην Μυτιλήνη από την εταιρεία Ε & Κ ΜΠΟΥΧΛΗΣ ΑΕ.

Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας από το ανωτέρω προϊόν και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This