Εντοπίστηκε κρούσμα σε επιχείρηση εστίασης και ο ιδιοκτήτης απέλυσε τις εργαζόμενες που ήθελαν να κάνουν τεστ!

«Απολύεσαι, γιατί θέλεις να κάνεις τεστ κορωνοϊού» είπε εργοδότης σε υπάλληλο επιχείρησης εστίασης στη Θεσσαλονίκη και την έδιωξε από τη δουλειά!

Must Read

Αίσθηση προκάλεσε η καταγγελία μίας εργαζόμενης γυναίκας στη Θεσσαλονίκη, η οποία απολύθηκε επειδή ήθελε να κάνει τεστ κορωνοϊού, καθώς είχε εντοπιστεί κρούσμα στην επιχείρηση την οποία εργαζόταν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη γυναίκα ήταν υπάλληλος σε επιχείρηση εστίασης.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα MEGA» όλα ξεκίνησαν όταν «μια συνάδελφος στην επιχείρηση είχε πυρετό. Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο της εστίασης, έδωσε άδεια στην εμπύρετη γυναίκα, απαγορεύοντάς της όμως να κάνει τεστ κορωνοϊού, ώστε να μη συνδεθεί το μαγαζί με κρούσμα κορωνοϊού και εμπλακεί και ο ΕΟΔΥ. Έπειτα από επτά μέρες η συνάδελφος συνέχισε να έχει πυρετό. Της πρότεινα να πάει να κάνει τεστ. Το αφεντικό της απαγόρευσε να κάνει τεστ. Όμως επειδή νοσούσε και ο φίλος της κοπέλας, που ήταν μάλιστα σε άσχημη κατάσταση, πήγε, έκανε τεστ και βγήκε θετικός. Του είπαν από τον ΕΟΔΥ ότι πρέπει να νοσηλευτεί. Μας ενημέρωσε για το γεγονός η κοπέλα, ώστε αν έχουμε συμπτώματα να κάνουμε τεστ. Όταν συζητούσαμε το ζήτημα στο μαγαζί, πρότεινα στο αφεντικό να κάνουμε απολύμανση τις ώρες που δεν λειτουργεί το κατάστημα, γιατί είμαστε κατάστημα εστίασης. Το αφεντικό πρότεινε να βγω πέντε μέρες σε ρεπό, για να μην ανησυχώ, και στη συνέχεια μου είπε να πάω στον λογιστή να υπογράψω την παραίτησή μου και φυσικά δεν μπορώ να μπω σε αναστολή», ενώ ο εργοδότης απέλυσε και τη γυναίκα που νοσούσε με κορωνοϊό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This