Α. Εξαδάκτυλος: «Θα χρειαστεί να είμαστε σε lockdown από 1 έως 3 εβδομάδες επιπλέον»

«Θα συνεχίσουμε να βλέπουμε υψηλούς αριθμούς θανάτων»

Must Read

Παράταση του lockdown έως 3 εβδομάδες βλέπει ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, καθώς επικρατεί έντονος προβληματισμός στις αρμόδιες Αρχές και στην κυβέρνηση από την αύξηση των νεκρών από επιπλοκές που προκαλεί ο φονικός ιός.

«Σχεδόν 1.000 συνάνθρωποί μας χάθηκαν στην Ελλάδα από επιπλοκές του κορωνοϊού μόνο σε έναν μήνα, ενώ από τον Μάρτιο έχουν καταλήξει συνολικά σχεδόν 1.500. Οι 108 από αυτούς, μάλιστα, άφησαν την τελευταία τους πνοή στα νοσοκομεία μόλις σε ένα 24ωρο. Θα συνεχίσουμε να βλέπουμε υψηλούς αριθμούς θανάτων» σημείωσε σε δηλώσεις του ο κ. Εξαδάκτυλος και πρόσθεσε:

«Οι αριθμοί που βλέπουμε να αυξάνονται τελευταίοι στην πανδημία είναι και αυτοί που θα μειωθούν τελευταίοι. Πρώτα θα δούμε να πέφτει ο αριθμός των συνολικών κρουσμάτων που ανιχνεύονται, μετά θα δούμε τους νοσηλευομένους και τελευταίους του θανάτους. Οι θάνατοι προκύπτουν από τους παλαιότερους αριθμούς των μολύνσεων. Γιατί, για να φτάσει στο σημείο να καταλήξει ο άνθρωπος, έχει νοσήσει πριν από πολύ χρονικό διάστημα, έχει επιδεινωθεί και έχει νοσηλευθεί, έμεινε ή δεν έμεινε κάποιες μέρες στην Εντατική και, μετά από κάποιον χρόνο», κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This