Έριξε «βόμβα» ο Α. Γεωργιάδης: «Πιο δύσκολα θα ανοίξει η εστίαση»! (video)

Κάθε μέρα λένε και κάτι άλλο!

Must Read

Το κυβερνητικό μπάχαλο δηλώσεων συνεχίζεται χωρίς σταματημό. Ενώ χθες ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης έλεγε ότι το το λιανεμπόριο και η εστίαση θα ακολουθήσουν το άνοιγμα των σχολείων, όταν αυτό γίνει, ήρθε σήμερα ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης να ρίξει τη… βόμβα για την εστίαση!

«Δεν θέλω να γίνομαι μάντης κακών, αλλά καταλαβαίνετε ότι είναι πιο δύσκολο να ανοίξει η εστίαση, καθώς μας κυβερνά ο ιός», είπε χαρακτηριστικά, συνεχίζοντας το αλαλούμ ασυνεννοησίας στην Κυβέρνηση, η οποία δεν λέει να επιβάλει… lockdown στα στόματα των Υπουργών της, οι οποίοι την εκθέτουν συστηματικά.

«Τις αποφάσεις τις λαμβάνουμε μετά από εισηγήσεις της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων. Φαίνεται ότι δυστυχώς τα νούμερα δεν είναι ακόμα αυτά που θα θέλαμε. Σαφώς υπάρχουν σημάδια βελτίωσης, τα οποία ελπίζω να συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες. Πρώτα από όλα σταμάτησε η εκθετική αύξηση των κρουσμάτων, που ήταν αυτό που μας είχε τρομάξει όλους και άρχισε μια μικρή κάμψη, ακόμα όμως έχουμε δρόμο για να φτάσουμε στο σημείο που θα θέλαμε για να μπορέσουμε να ανοίξουμε την οικονομία», τόνισε στον ΣΚΑΙ.

Κάνοντας πως καταλαβαίνει την αγωνία του κόσμου, ο κ.Γεωργιάδης είπε πως υπάρχει μια μικρή ελπίδα για το άνοιγμα της αγοράς και τα εποχικά καταστήματα: «Συμμερίζομαι απόλυτα όλη την αγωνία των ανθρώπων που βλέπουν τις περιουσίες τους να κινδυνεύουν και ιδιαίτερα αυτούς που έχουν κάνει μεγάλες αγορές για να ικανοποιήσουν την υψηλή ζήτηση των εορτών και είναι φυσιολογικό να θέλουν να ανοίξουν τα καταστήματα τους, ιδιαίτερα σε ότι αφορά εποχικά προϊόντα. Ωστόσο ημερομηνία για το άνοιγμα της αγοράς δεν μπορώ να δώσω, αλλά μπορώ να να πω ότι υπάρχει μια μικρή ελπίδα. Επιθυμία όλων μας είναι να λειτουργήσει η αγορά τα Χριστούγεννα, έστω και με κανόνες. Οι επόμενες 10 μέρες θα είναι πολύ κρίσιμες. Οι φετινές γιορτές δε θα μοιάζουν με καμία εορταστική περίοδο. Ούτε συνωστισμός μπορεί να υπάρξει ούτε μεγάλα τραπέζια ούτε ρεβεγιόν».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This