Η Euromedica παραχωρεί 200 επιπλέον κλίνες για ασθενείς με κορωνοϊό στη Θεσσαλονίκη

Τη δυνατότητα εθελούσιας χρήσης και των 200 κλινών για ασθενείς με κορωνοϊό, παρέχει στο υπουργείο Υγείας, η διοίκηση του ομίλου Euromedica.

Must Read

Κατόπιν διαβουλεύσεων ανάμεσα στο υπουργείο Υγείας και τους εκπρόσωπους του ομίλου Euromedica, αποφασίστηκε η εθελούσια παραχώρηση 200 κλινών του Κέντρου Αποκατάστασης «Αρωγή» για ασθενείς COVID-19.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι 200 κλίνες θα προστεθούν σε αυτές της Γενικής Κλινικής αυξάνοντας τον αριθμό των διαθέσιμων κλινών στο Ε.Σ.Υ. από τον συγκεκριμένο όμιλο στις 410. Συνεπώς η Γενική Κλινική θα δέχεται ασθενείς non COVID σε απλές κλίνες και στη ΜΕΘ

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τον ίδιο σκοπό έχουν επιταχθεί κλίνες και στην κλινική «Λ. Σαραφιανός».

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας αναφέρει:

«Μετά από εποικοδομητική διαβούλευση του Υπουργείου Υγείας με την διοίκηση του ομίλου Euromedica, παρέχεται επιπλέον η δυνατότητα εθελούσιας χρήσης και των 200 κλινών του Κέντρου Αποκατάστασης «Αρωγή» για ασθενείς COVID-19.

Συνεπώς, η Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης της οποίας η επίταξη ολοκληρώθηκε με επιτυχία, θα δέχεται ασθενείς non COVID σε απλές κλίνες και στη ΜΕΘ. Η προσφορά αυτή αυξάνει τον διαθέσιμο αριθμό κλινών προς το Ε.Σ.Υ. από τον συγκεκριμένο όμιλο, σε 410.

Η Γενική Κλινική «Λυσίμαχος Σαραφιανός» παραμένει σε επίταξη, ενόσω οι αρμόδιες υπηρεσίες διενεργούν τους απαιτούμενους ελέγχους ως προς την ασφαλή χρήση των διαθέσιμων κλινών.»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This