Κυριακή 20/6/2021

Ο κορωνοϊός «αποδεκάτισε» την Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής τα κρούσματα κορωνοϊού φτάνουν τα 800

Σε καραντίνα αστυνομικοί – Ενισχύσεις από το Τμήμα Μεταγωγών για να βγαίνουν οι βάρδιες!

Δεν πέρασε μία εβδομάδα από την κινητοποίηση 6.000 αστυνομικών στην Αττική -και όχι μόνο- για τον «εορτασμό» της επετείου του Πολυτεχνείου και «αποδεκατίζονται« τα Αστυνομικά Τμήματα λόγω των αλλεπάλληλων κρουσμάτων κορωνοϊού.

Το κρούσμα κορωνοϊού σε αστυνομικό των ΜΑΤ που είχαν έρθει από τη Λαμία, ήταν απλά η «κορυφή του παγόβουνου», καθώς χιλιάδες αστυνομικοί… στοιβάχτηκαν σε πούλμαν της Αστυνομίας για να μεταφερθούν στο Πολυτεχνείο.

Λίγες ημέρες μετά άρχισαν να αρρωσταίνουν σε πολλά Αστυνομικά Τμήματα.

Ανάμεσα σε αυτά και το Αστυνομικό Τμήμα Δημοτικού Θεάτρου όπου πολλοί αστυνομικοί, σχεδόν 20 σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, είναι σε καραντίνα στο σπίτι τους λόγω συμπτωμάτων που παραπέμπουν σε κορωνοϊό, γρίπη ή άλλη ίωση που κόλλησαν κατά τον συγχρωτισμό στα πούλμαν της ΕΛ.ΑΣ.

Λόγω του προβλήματος που δημιουργήθηκε στις βάρδιες του Αστυνομικού Τμήματος που εποπτεύει τον Πειραιά, ζητήθηκαν ενισχύσεις από το Τμήμα Μεταγωγών για την κάλυψη των κενών λόγω των ασθενών αστυνομικών.

Η ίδια και ενδεχομένως χειρότερη κατάσταση επικρατεί και σε άλλες υπηρεσίες της ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Νίκου Καλλιακμάνη, τα κρούσματα κορωνοϊού φτάνουν τα 800 και καθημερινά προστίθενται ακόμα περισσότερα…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ