Ο ΟΠΑΠ εξοπλίζει «Ιπποκράτειο», ΕΛ.ΑΣ. και Δήμο Θεσσαλονίκης!

Φορητοί αναπνευστήρες, ακτινολογικό μηχάνημα και απινιδωτές για την καλύτερη διάγνωση και θεραπεία των ασθενών

Must Read

Στο πλευρό της Θεσσαλονίκης, η οποία δοκιμάζεται ιδιαίτερα από το δεύτερο κύμα της πανδημίας, στέκεται ο όμιλος ΟΠΑΠ προσφέροντας απαραίτητο εξοπλισμό και υγειονομικό υλικό σε ένα νοσοκομείο και στην αστυνομική διεύθυνση της πόλης καθώς και στον ίδιο το δήμο.

Συγκεκριμένα, ο όμιλος θα προσφέρει απαραίτητο ιατρικό εξοπλισμό στο Γ.Ν.Θ. «Ιπποκράτειο», το οποίο αποτελεί νοσοκομείο αναφοράς για τον κορωνοϊό. Ο εξοπλισμός, ο οποίος αφορά οκτώ συσκευές υψηλής ροής οξυγόνου, τρεις φορητούς αναπνευστήρες, φορητό ακτινολογικό μηχάνημα, δύο απινιδωτές και φορητό υπέρηχο, θα δώσει τη δυνατότητα για την καλύτερη διάγνωση και θεραπεία των ασθενών του θανατηφόρου ιού που νοσηλεύονται εκεί.

Απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας χαρακτήρισε σε δήλωσή του τη στήριξη του ΟΠΑΠ ο διοικητής του νοσοκομείου, Νικόλαος Αντωνάκης. «Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, που το πολύ επιβαρυμένο επιδημιολογικό φορτίο του κορωνοϊού δοκιμάζει τα όρια του Ιπποκράτειου Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, η χειρονομία αυτή αποτελεί απόδειξη της κοινωνικής ευαισθησίας του ΟΠΑΠ, ενώ μας δίνει τα απαραίτητα εφόδια και τη δύναμη που χρειαζόμαστε για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στους ασθενείς που έχουν ανάγκη».

Μάσκες και γάντια μιας χρήσης

Εκτός από το «Ιπποκράτειο», ο ΟΠΑΠ προσφέρει μεγάλο αριθμό μασκών και γαντιών μιας χρήσης στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, ώστε να προστατευτούν οι αστυνομικοί που είναι στην πρώτη γραμμή και καθημερινά έρχονται σε επαφή με πολίτες. Ο γενικός διευθυντής Θεσσαλονίκης, υποστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος, σε δήλωσή του συνεχάρη τον όμιλο «για το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, για την αλληλεγγύη και την ενεργό συνεισφορά σας στην κοινωνία, στον τομέα της υγείας».

Τέλος, ο ΟΠΑΠ θα προχωρήσει και στη διάθεση 5.400 φιαλών αντισηπτικού στον Δήμο Θεσσαλονίκης, για την κάλυψη των αναγκών στα δημοτικά κτίρια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This