Ξεκίνησε η μεταφορά ασθενών με κορωνοϊό στο Κέντρο Αποκατάστασης «Αρωγή» στην Θεσσαλονίκη (video)

Must Read

Ξεκίνησε η μεταφορά ασθενών με κορωνοϊό, από δημόσια νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης στο Κέντρο Αποκατάστασης «Αρωγή», το οποίο έχει διατεθεί για αυτό τον σκοπό από τον όμιλο Euromedica κατόπιν συμφωνίας με το Υπουργείο Υγείας. Πρόκειται για έναν άνδρα και μια γυναίκα, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλοι ασθενείς σήμερα από τα νοσοκομεία ΑΧΕΠΑ και Ιπποκράτειο.

Συνολικά η κλινική μπορεί να φιλοξενήσει έως 200 ασθενείς με κορωνοϊό, ενώ εάν χρειαστεί μπορεί να διαθέσει και Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας έξι κλινών.

Όπως προκύπτει από τον σχεδιασμό του Υπουργείου Υγείας, μέσα στις επόμενες ημέρες θα μεταφερθούν σταδιακά από δημόσια νοσοκομεία, στο Κέντρο Αποκατάστασης «Αρωγή» περισσότεροι από 150 ασθενείς με κορωνοϊό για απλή νοσηλεία.

https://www.youtube.com/watch?v=3tekPMOrhjo&feature=emb_logo

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This