Με τι μέτρα θα πάμε στα Χριστούγεννα και τι θα ανοίξει τελικά; Την Παρασκευή οι απαντήσεις

Αναμένεται διάγγελμα Μητσοτάκη

Must Read

Όπως είχαμε αναφέρει από προχθές, στο τέλος αυτής της εβδομάδας αναμένεται να εξεταστούν τα δεδομένα της κατάστασης με τον κορωνοϊό και να έχουμε και ανακοινώσεις για το τι μέλει γενέσθαι με το lockdown ενόψει Χριστουγέννων.

Φαίνεται λοιπόν, ότι αυτό που δεν έγινε την περασμένη Παρασκευή, θα γίνει την ερχόμενη (4/12): Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με διάγγελμά του θα ανακοινώσει πως θα πορευθούμε την εορταστική περίοδο.

Σύμφωνα με τους λοιμωξιολόγους, αλλά και κυβερνητικά στελέχη, έχει απορριφθεί η 7η Δεκεμβρίου ως πιθανή ημερομηνία ανοίγματος κάποιας εκ των δραστηριοτήτων σε κοινωνία και οικονομία. Άρα πάμε είτε για 14, είτε για 21 Δεκεμβρίου.

Σχολεία, λιανεμπόριο και εστίαση έχουν εξελιχθεί σε… σπαζοκεφαλιά, καθώς εκεί που υποτίθεται είχε βρεθεί μια σειρά (και θα άνοιγαν σίγουρα πρώτα τα σχολεία), πλέον όλα είναι στον αέρα.

Οι ειδικοί πλέον εισηγούνται επιστροφή των μαθητών στις τάξεις μετά τις γιορτές, ενώ δυσκολεύονται πολύ να δεχθούν ότι μπορεί να ανοίξει η εστίαση. Άρα μένει το λιανεμπόριο και τα καταστήματα με τα εποχικά είδη, τα οποία με κάποιο τρόπο θα ανοίξουν, έστω και για ελάχιστες ημέρες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This