Σκληρές εικόνες στην Ψάθα! Ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου 3 κουτάβια (video)

Έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την κτηνωδία

Must Read

Με μια αποτρόπαια κτηνωδία ήρθαν αντιμέτωποι οι κάτοικοι της Ψάθας Βιλίων, όταν διαπίστωσαν ότι κάποιο ανθρώπινο χέρι χτύπησε μέχρι θανάτου τρία αδέσποτα σκυλιά και τα άφησε στην άσφαλτο.

Η Ελένη Μανώλη έκανε γνωστή την είδηση στα social media, αναρτώντας βίντεο «γροθιά» στο στομάχι από το σημείο. Ένα από τα τρία άτυχα ζώα, μεταφέρθηκε στον κτηνίατρο και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Η φιλόζωος κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για το περιστατικό να επικοινωνήσει μαζί της ή με την σελίδα Ζωοφιλική Ένωση Μεγάρων – Animal Welfare Association of Megara.

«Μέρα που δε θα την ξεχάσει ποτέ κανεις μας..μέρα μαύρη για εμας τους εθελοντές που μέρα νύχτα τρέχουμε και αγωνιζόμαστε για τα ζώα και τα βλέπουμε νεκρα..σακατεμένα στο ξύλο από κάποιον σχιζοφρενή δολοφόνο που κυκλοφορεί στην Ψάθα..αρχικά λάβαμε τηλεφώνημα από κάποιον κύριο που είδε τα ζώα στο δρόμο να σπαρταράνε και μας είπε για φόλα..μελος της ομάδας που ταΐζει στην περιοχή έφτασε στο σημείο λίγα λεπτα μετά και διαπίστωσε πως ήταν 3 από τα 7 κουταβακια που ταΐζει στην Ψάθα..φτάνοντας στο σημείο διαπίστωσε πως το ένα ζώο είχε ακόμα τις αισθήσεις του και χωρις να χάσει χρόνο πήρε και τα 3 ζώα και τα μετέφερε στο κτηνιατρείο του Ιεροθεος Κρητικός..δυστυχώς για τα δυο κουτάβια ήταν πολύ αργά και έγινε άμεσα νεκροψία..τα 2 ζώα πέθαναν από ακατάσχετη εσωτερική αιμορραγία στον θώρακα και στην κοιλιά..είχαν πολλαπλή ρήξη οργάνων από χτύπημα από αμβλύ αντικείμενο..

Στο 3ο κουταβι που μπήκε σε ημιθανή κατάσταση και με σοβαρή υποθερμία 35 που συνεχώς κατέβαινε, έγινε προσπάθεια να κρατηθεί ζεστό με κάθε δυνατό μέσο (θερμοφόρες, θερμενόμενο ορό, κουβερτάκια) ενώ παράλληλα του χορηγήθηκαν παυσίπονα..
Το ζώο αυτή τη στιγμή παλεύει για τη ζωή του και παθαινει κρίσεις κάθε λίγο από τα άνανδρα χτυπήματα που δέχθηκε..

Πως να κρατήσεις την ψυχραιμια σου σε ένα τέτοιο θέαμα με ζώα που φροντίζεις κάθε μέρα και τα πονάς..;;πως είναι δυνατον Θεέ μου να απλώσει κάποιος το χέρι του και να σπείρει τόσο κακό σε 3 μωρά κουτάβια.;;εκμεταλλεύτηκε την πείνα τους για να τα προσεγγίσει και τα χτύπησε με ποιος ξέρει τι..τα ζώα ήταν γεμάτα εκδορές στο σώμα τους..πόσο πόνος ΘΕΕ ΜΟΥΥΥΥΥ..πόσο φριχτός θάνατος για αυτές τις ψυχούλες και για το αγοράκι μας που ουρλιάζει ασταμάτητα από τη φρικη και το σοκ που υπέστη..γιατί.;;γιατί πεινούσε και βρέθηκε στο δρόμο ενός δολοφόνου..

Έχοντας ήδη καλέσει την άμεσο δράση για καταγραφή του συμβάντος ΖΗΤΑΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ώστε να βρεθεί ο εγκληματίας που όπως φαίνεται είναι της γειτονιάς και το έχει ξανά κάνει με ενήλικο ζώο..κάποιοι δε μιλούν γιατί ίσως φοβούνται..ΣΠΑΣΤΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ..σταματήστε να καλύπτετε τους εγκληματίες..δείτε αυτά τα αθώα πλάσματα και παρ´τε θέση..

Έχουμε οργή μέσα μας..έχουμε απίστευτο θυμό γιατι αυτό το ΤΕΡΑΣ κυκλοφορεί εκεί εξω ατιμώρητο και σίγουρα χαίρεται για αυτό που έκανε..ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ όποιον έχει την παραμικρή πληροφορία να επικοινωνήσει μαζί μου ή στη σελίδα μας Ζωοφιλική Ένωση Μεγάρων – Animal Welfare Association of Megara

Η ζωή του εθελοντή είναι μια καθημερινή κόλαση και αυτές οι εικόνες είναι ακριβως αυτό..η ΚΟΛΑΣΗ μέσα από τα μάτια μας..

Μην αδιαφορείτε..μη γυρνάτε την πλάτη..μιληστε..σώστε μια ψυχή από το δρόμο..φτάνει πια ο κύκλος βίας..φτάνουν πια οι δολοφονίες σε αθώες ψυχές που το μόνο που ζητούν είναι λίγο φαγητό και ασφάλεια..Ζητάμε ΔΙΚΑΙΩΣΗ για τις αδικοχαμένες ψυχούλες της Ψαθάς και για όλες τις αδικοχαμένες ψυχές που μαρτύρησαν στα χέρια των βασανιστών δολοφόνων τους??? Ας προσευχηθούμε όλοι για τις ψυχούλες που χάθηκαν αδικα και για τον μικρούλη μας που δίνει μάχη για τη ζωή να τα καταφέρει..?» έγραψε στην ανάρτησή της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ψυχρολουσία από την απόφαση του Moody’s! 

Ο οίκος αξιολόγησης δεν έδωσε στη χώρα μας την επενδυτική βαθμίδα και με ανάλυσή του δεν άλλαξε τις προοπτικές ούτε τη βαθμολογία

More Articles Like This