Πολλαπλά κρούσματα κορωνοϊού στο πλήρωμα φρεγάτας του Πολεμικού Ναυτικού

Εντοπίστηκαν δέκα νοσούντες, οι δύο εξ αυτών με πιο σοβαρά συμπτώματα από τους υπόλοιπους

Must Read

Σε συναγερμό το Πολεμικό Ναυτικό, μετά την ανακοίνωση πως εντοπίστηκαν κρούσματα κορωνοϊού σε πλήρωμα φρεγάτας που βρίσκεται αγκυροβολημένη στο Ναύσταθμο Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το zarpanews.gr, σε καραντίνα επί του πλοίου βρίσκονται όλα τα μέλη του πληρώματος της Φ/Γ «Κουντουριώτης» (F462), μετά τον εντοπισμό δέκα μελών του πληρώματος θετικών στον κορωνοϊό.

Η φρεγάτα έχει δέσει στον ναύσταθμο, ωστόσο, για προληπτικούς λόγους δεν επιτρέπεται στο πλήρωμα να βγει στη στεριά, καθώς δύο από τα μέλη του πληρώματος που βρέθηκαν θετικοί, παρουσιάζουν έντονα συμπτώματα, ενώ στους υπόλοιπους είναι πολύ πιο ήπια.

Η Φ/Γ «Κουντουριώτης» θα παραμείνει στο Ναύσταθμο Κρήτης για όσο χρειαστεί, ενώ έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα από τον ΕΟΔΥ.

(φωτό: αρχείο)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This