Επικίνδυνα παιχνίδια: Ο ψευδομουφτής της Θράκης καλεί την Τουρκία να «προστατεύσει την μειονότητα»!

Must Read

Συνέντευξη – πρόκληση του ψευδομουφτή της Θράκης στην Yenisafak, ο οποίος πρέπει άμεσα να αντιμετωπίσει την Ελληνική Δικαιοσύνη. Την ενέργεια του ψευδομουφτή να καλεί την Τουρκία ως προστάτιδα της ελληνικής μουσουλμανικής μειονότητας, συνιστά εσχάτη προδοσία και αυτός ο άνθρωπος πρέπει άμεσα να συλληφθεί.

Τέτοιες ακριβώς προβοκάτσιες έκαναν οι Τούρκοι πριν από την εισβολή της Τουρκίας στην Κύπρο. Τέτοιες προβοκάτσιες καταστρατηγούν κάθε έννοια κράτους – δικαίου, και επισύρουν βαρύτατες ποινικές κυρώσεις για τους παραβάτες. Η ελληνική δικαιοσύνη δεν μπορεί άλλο να κάνει τα στραβά μάτια.

Η συνέντευξη του ψευδομουφτή στην τουρκική εφημερίδα σε μετάφραση από τα Τούρκικα Νέα:

Ο ψευδό μουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε που δέχθηκε απειλή θανάτου στην δυτική Θράκη, είπε πως μια ζωή αγωνίζεται ενάντια στον ελληνικό ρατσισμό. Είπε : ” Ακόμη και όταν κάνουμε χρήση των νόμιμων δικαιωμάτων μας, δεχόμαστε ρατσιστικές επιθέσεις. Μας απειλούν, αυτό μία ζωή είναι έτσι. Η μητέρα πατρίδα μας στήριξε. Είναι σαφές και ξεκάθαρο πως εδώ δεν είμαστε μόνοι”.

Ο μουφτής Ξάνθης εστίασε στον κλιμακούμενο ρατσισμό στην Ελλάδα. Ο Μέτε περιέγραψε πως επί μία ζωή υπόκειται στον ρατσισμό. Ο Μετε είπε πως “Είναι σαφές και ξεκάθαρο πως εδώ δεν είμαστε μόνοι”. Ο Μέτε που στο ασανσέρ της πολυκατοικίας όπου βρίσκεται το σπίτι του γράφτηκαν απειλές θανάτου, μίλησε στην εφημερίδα Γενί Σαφάκ.

10 ΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΣΗ

Ο Μέτε ανέφερε πως υπάρχει παρελθόν πριν από την επίθεση και δήλωσε : Το 2016 στο χωριό Γκιοκτσεπινάρ (σχ. μεταφρ. : εννοεί την Γλαύκη) ένας στρατιώτης πνίγηκε στην θάλασσα. Αργότερα η οικογένεια του, μας κάλεσε στην κηδεία. Το κράτος εκεί γέμισε το μέρος με τον μουφτή τους, τους στρατιώτες και τα στελέχη των υπηρεσιών Πληροφοριών και θέλησαν να προκαλέσουν επεισόδια. Αλλά ο δήμαρχος και ο ιμάμης εκεί δεν το επέτρεψαν αυτό. Αυτά τα σχέδια τα χάλασαν, τα διέλυσαν. Μία γυναίκα-μέλος της ρατσιστικής Χρυσής Αυγής, έσκισε την σημαία και προκάλεσε τους ανθρώπους με συνθήματα του τύπου “Που είναι το κράτος; Που είναι το έθνος;”. Εμείς είπαμε πως αυτά ήταν ψεύτικες ειδήσεις. Μαζί με εκείνη την γυναίκα μήνυσα και την εφημερίδα. Την Παρασκευή ήρθε επίδοση δικαστικού εγγράφου στο σπίτι. 10 λεπτά μετά από την επίδοση, γράφτηκε εκείνη η φράση με την υπογραφή της ρατσιστικής Χρυσής Αυγής, στο ασανσέρ της πολυκατοικίας. Ο Μέτε είπε πως ήταν σαν να έγραφαν πως “Αφού κάνατε μήνυση, εμείς είμαστε εδώ” και πρόσθεσε πως “Είναι σαφές πως πίσω από το γεγονός είναι η δίκη. Είναι σαφές πως το έκανε Έλληνας, η φράση είναι καλή και λογοτεχνικά γραμμένη, αυτό είναι κάτι που θα το έκανε ένας Έλληνας. Αυτή η επίθεση επειδή έμεινε ατιμώρητη, ενθαρρύνει και τους άλλους ρατσιστές. “.

ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ

Ο Μετε περιγράφει πως ακόμη και όταν κάνει χρήση των νόμιμων δικαιωμάτων του, δέχεται ρατσιστικές επιθέσεις και λέει: “Εμείς δεν φοβόμαστε από αυτά. Εμείς βρισκόμαστε στην πατρίδα μας. Είμαστε στα εδάφη που γεννήθηκαν οι παππούδες μας. Στα εδάφη όπου θα πεθάνουμε και θα θαφτούμε. Για αυτό δεν χρειάζεται κανένας τέτοιος ρατσισμός. Με τον ρατσισμό προκαλούν ανησυχία μεταξύ των ανθρώπων. Χορτάσαμε πια από αυτά. Στην πατρίδα μας, εργαζόμαστε για να υπηρετήσουμε την ανθρωπότητα”.

Η ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ

Ο Μετε λέει πως όταν υπάρχει ένταση μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας, τον τζερεμέ τον πληρώνει η μειονότητα και αναφέρει: ” Βρισκόμαστε αντιμέτωποι και με ρατσισμό και με αντιτουρκισμό. Αν υπήρχε η παλιά Τουρκία, δεν θα στήριζε τους εδώ Τούρκους, αλλά τώρα επειδή υπάρχει η ισχυρή Τουρκία, μας στηρίζει και δεν φοβόμαστε. Ο Αλλάχ να μην δώσει να βλαφτεί η μητέρα πατρίδα. Είναι σαφές και ξεκάθαρο πως εδώ δεν είμαστε μόνοι”.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This