Κλειστά σχολεία, εστίαση και διασκέδαση μέχρι του χρόνου! Απαγορεύονται οι μετακινήσεις από νομό σε νομό 

Μέχρι τις 7 Ιανουαρίου η τρίτη παράταση

Must Read

Επιβεβαίωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, την παράταση του λουκέτου σε σχολεία, εστίαση και διασκέδαση.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν καταγραφεί από τον ΕΟΔΥ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, είδε σταθεροποίηση των κρουσμάτων με μέσο όρο 1.600 κρούσματα την τελευταία εβδομάδα. Αριθμός που προφανώς δεν ικανοποιεί τους λοιμωξιολόγους. Έτσι λοιπόν, σε μια τρίτη παράταση του δεύτερου lockdown, τα μέτρα συνεχίζουν να βρίσκονται σε ισχύ και την περίοδο των εορτών.

Το «Χριστουγεννιάτικο lockdown»

Κλειστά θα παραμείνουν έως τις 7 ιανουαρίου 2021: σχολεία, εστίαση, ψυχαγωγία και δικαστήρια, αθλητικές δραστηριότητες (εκτός από αυτές που συνεχίζουν δραστηριότητα έως τώρα ) και χιονοδρομικά κέντρα. Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν, θα συνεχίζει να είναι σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας και η απαγόρευση μετακίνησης από νομό σε νομό. Επιπλέον, όποιος εισέρχεται στη χώρα θα πρέπει να υποβάλλεται σε rapid test και να μένει για 10 ημέρες σε καραντίνα. Όσο για το όριο των ατόμων στο τραπέζι των εορτών, όπως ανακοινώθηκε θα είναι τα 9 άτομα. 

Τέλος, η κυβέρνηση θα επανεξετάσει να ανοίξει λιανεμπόριο κομμωτήρια και εκκλησίες το επόμενο διάστημα, σύμφωνα πάντα το επιδημιολογικό φορτίο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This